• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja zazwyczaj gotuje cos z kuchni indyjskiej...czasem jak najdzie go ochota na cos polskiego to mu robie cos no I salatki to uwielbia az za bardzo. Skoro mam wolne to moge sie postarac I zrobic jerzynowa salatke :D

A to pewnie- gotuj jak tylko masz chęć :tak:
Ja raczej pójdę na łatwiznę i zostanę dziś przy kluchach :-p Może na jutro wymyślę coś bardziej ambitnego ;-)
Lubi mąż polską kuchnię, czy raczej nie przepada?
Jarzynowa sałatka to mistrz nad mistrzami!!! :cool2:

Z racji tego ze polskie potrawy w wiekszosci sa/lub zawieraja mieso maz nie mial okazji sprobowac. On jada tylko kurczaka a ja jestem wegetarianka.A I ja nie lubie mu pokazywac nowych rzeczy bo jak nie polubi to tak czy siak bede musiala ugotowac cos z jego potraw bo nadal bedzie glodny...czyli podwojny czas ktory ja musze spedzic w kuchni :/ lepiej jest jak sprobujue czegos nowego w restauracji albo na jakims weselu czy innej uroczystosci I jak polubi to ja moge mu upichcic ;)

reklama
A tak w ogole wy juz troche o mnie wiecie informacji a ja o Was malo..podejrzewam ze jest kilka slow o Was we wczesniejszych postach ale jest ich prawie 2500 wiec nie zamierzam ich calych czytac :) byloby mi miolo gdyby kazda z Was napisala kilka slow o samej sobie moglabym Was lepiej poznac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry