• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Truskafciu nie licz na to ze Melka troche chocby zwolni tempa ni huhu
znam taki egzemplaz :tak: Jak ona ani sie onejzsz i zacznie chodzic tylko uwazaj na schody jak masz co bys sie nie zdziwila tak jak my kilka dni temu

a co do wagi to nareszcie kamien z serca :tak:

reklama
Rozia,Paula chyba juz imprezuje ;-) A jakby zadzwonili to pewnie by sie tu pojawila :)

z tymi plamami jest masakra :eek: Nic ich nie chce dopierac ja uzywam fairy i tez nie puszcza np czekolada czy marchewka ale dodaje na plame vanish i to pomaga

reklama
LiLuu co do wagi Lily nie będę się powtarzała :-);-)

Dziewczynki przepraszam, że nie weszłam wcześniej, ale nie miałam zbytnio jak :sorry:
Byłam umówiona z LiLuu, że w razie jak zadzwonią to na szybko dam Jej znać na FB... ale niestety nie zadzwonili :-(
Przeszło mi przez myśl i jeszcze LiLuu mnie utwierdziła w tym, że skoro do dzisiaj była rekrutacja to może dopiero jutro będą dzwonić... Bo w sumie w sms'ie już tego nie sprecyzowali :dry:
Tak czy inaczej Puzel powiedział, żebym jutro do nich zadzwoniła i zapytała jak sprawa wygląda, czy rekrutacja już jest zakończona i czy wybrali osoby do pracy, bo niby mam ofertę innej pracy i chcę się upewnić co i jak :-p tzn. On kazał już dzisiaj dzwonić po 17:00, ale ja zaczekam do jutra :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry