• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej Truskafffka milo mi cie poznac...
ja juz prawie gotowa do pracy...na szczescie bol podbrzusza minal ale teraz w krzyzu mnie lupie :/ wide ze moje cialo lubi uatrakcyjniac mi zycie szczegolnie kiedy pracuje...
Zycze milego dnia...sama postaram sie zajrzec tutaj wieczorkiem (jak bede jeszcze zywa hihi)

reklama
Ja też się melduję po długim weekendzie:-)
Nie było nas w domu - postanowiliśmy ostatni raz sobie pojechać gdzieś bez dzieci bo niedługo koniec hihi:-)

Bashi kciuki za wasze starania:-)

Liluu
mam nadzieję że będziesz zadowolona po ważeniu:-)

Hello - nadrobilam 3 dni i sie witam na biezaco :-D
LILUU - spoko loko bedzie dobrze, daj znac
PAULA - zadzwonia - jak nie jak tak :-D:-D:-D
BASHI - witaj
a nasz ksiezniczka juz powoli sie sama "puszcza" i po pokoju sama pzejdzie, tak wiec moje oba szkraby "ruszyly" po 14 m-cach - leniuszki :happy:. Poza tym dzieciaki przeszczesliwe bo zmienily foteliki w aucie i radocha jak stad do Nowego Jorku :-)

Truskaffka he he no trzeba naładować akumulatorki:-) chociaż tak po prawdzie wynajeliśmy dom nad jeziorem w Mielnie z przyjaciółmi:-)
Ale odpoczęłam od obowiązków domowych hihi bo tak czy siak nawet gdy się oszczędzam to już ciężko heh:tak:

Dzień dobry :-)

My wstałyśmy pół godziny temu :-):-)

Liluu daj znać po ważeniu :-)

Joasiu wcale nie jest trudny, ale dużo włóczki zabiera...

Roza świetny pomysł z tym wspólnym wyjazdem :-) A gdzie byliście???

Marysiu wydaje mi się,że moja Bianka to jak Twoje szkraby dopiero po roczku ruszy :-)

Bashi spokojnego dnia :-)

A dla reszty miłego dnia :-)

Truskaffka tylko solą fizjologiczną...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry