• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Bashi a może dopiero teraz masz owu??

Joanna to fotkę wrzuć :-)

Dziweczynki ponieważ moja córcia wstała z drzemki dopiero po 19, to jeszcze buszuje po dywanie... nawet jej jeszcze nie kąpałam, bo nie wykazuje chęci do spania :baffled:

reklama
Bashi ja ci powiem z doswiadczenia ze sluz to nie wszystko musisz prowadzic pomiary wtedy bedziesz mogla cos okreslic bez tego ani rusz my jeszcze kozystalismy z testow owulacyjnych.
Rozia moja wlasnie padla ;)

paula kciuki trzymamy &&&&&&&&&

a wy trzymajcie za Lilusie bo jutro mamy wazenie , juz sie boje o jej wage.

Liluu to trzymamy kciuki :-) Ja Biankę dopiero położyłam, ale póki co nie wybiera się do spania... krąży po łóżeczku :-)

bashi ja na śluzie też się nie znam... Ja mierzyłam tempke i w jednym albo dwoch cyklach testów owu używałam, ale mnie akurat wystarczyła temperatura.... przynajmniej miałam pewność kiedy owu była i ile trwa mi druga faza cyklu, bo to ona jest ważna :-)

Rozia i jak na froncie ?:-D

Dokladnie Bashi powinnas mierzyc tempke wtedy masz jasosc czy owu byla czy nie na sluzie mozna sie zawiesc i to bardzo a ja np wogole sluzu nie mialam :eek:

Liluu- trzymam kciuki za Lili..:-)

Rozia - taki cos

Załączniki

• 1384204398187.jpg
    1384204398187.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 42
hejka

ja się dziś tylko melduję:-p weekend bardzo udany;-) Starsze dzieciaki się wybawiły, Melka grzeczna była:-)
tylko nocki lipne.. zębiska zębiska i jeszcze raz zębiska...ale przetrwamy, jak to mówią co nas nie zabije to nas wzmocni:rofl2:

lekturę niezłą miałam, poczytałam.. ;)

tak na szybko

Bashi witam ;) dziewczyny Cię już widzę wypytały co i jak, to wiele o Tobie wiem:-D
Kciuki trzymam za Paulę i kochaną Lily;-) i gratki dla aparatki za kolejne nowinki i umiejętności;-)
Rozia niezły sposób masz na ranne dosypianie;-)
Joasia śliczny kocyk:tak:
Paula byliśmy w Kędzierzynie-Koźlu ;)

słodkich snów, zmykam do łóżka ;)

Liluu no padła w końcu:-)

Joasiu kurczę ja nic nie widzę :-( Może na g dodaj...

Truskaffka super,że weekend udany :-) A co do Amelki, to nie miałam wątpliwości,że grzecza będzie :-) Nasze córy tak mają :-)

edith...

Już widzę :-) Super :-) Mnie się podobał wzór basket, ale strasznie ciężki się ten kocyk robił -(

Ostatnia edycja:
Rozia- zrobilam tez bialy:-):-) choc tez nie wiem jak ten wzor sie nazywa..musze jeszcze skonczyc i polarem podszyc..tylko za tamten wzor jest gorszy do zrobienia..no i kocyk jest tez ciezszy..jutro wrzuce fotke..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry