• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Nie dziwię się Rozia:-)

Ja połowy dnia nie przespałam,a też nic nie zrobiłam:zawstydzona/y:
Maja w szkole a ja się opierniczam:-) dobrze że obiad mam z wczoraj:happy:

Aaa i mam pytanie - jakiego proszku do prania ciuszków dzieci używacie?? może macie jakiś fajny godny polecenia? ja przy Mai używałam Loveli ale czy mnie aż tak zachwycił to nie powiem.... słabo dopierał.

Ostatnia edycja:
Hejka ;-)
Ufff miałam problem żeby tutaj wejść :szok: Wszystko jest opisane na G. W końcu odblokowałam ochronę na Chromie, ale jak mi zeżre coś z lapka albo zawirusuje, to później mnie Puzel zeżre :-p:laugh2:

Joasiu aaaaa no tak, pamiętam ten kocyk :tak: Jakoś wyleciało mi z głowy :sorry:
Kurier dotarł? :laugh2:

Bashi możesz sprawdzać też śluz bardziej „w środku” jeżeli na bieliźnie nie możesz znaleźć :tak:
Miłej pracy ;-)

LiLuu jak ważenie? Kciuki zaciśnięte :cool2:

Truskafffka to super, że weekend milutko spędzony :-)

Marysiu mam nadzieję, że zadzwonią :tak: Będę czekała max do 17:00 tak jak ostatnio mieli dzwonić...
Gratulacje dla Anetki, że samodzielnie zaczyna przemierzać świat :*

Roza świetnie, że odpoczęłaś i naładowałaś akumulatorki przed Wielkim Dniem ;-)

Dziękuję Dziewczynki za kciuki :* Puki co cisza...

Ja się dzisiaj wysprzątałam z rana za wszystkie czasy, a teraz już tylko leżę i pachnę :laugh2: No ewentualnie zrobię warzywka na patelni na obiados :-p
Miłego Dzionka :*

Paula no no poszalałaś:-) ja mam lenia dziś:tak:

Rozia oo nie widziałam tego proszku, dopiera dobrze?

Lecę się ogarnąć i dla dzieciaka coś jeść zrobić bo zaraz mąż przywiezie ją ze szkoły:-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja spięłam pośladki i też nieco ogarnęłam chatę, na obiadek ryż zapiekany z jabłkami, D ma jeszcze kaszankę z cebulą...bo ryż to on potraktuje jak deser:-p

Rozia haha to pospałyście :p u nas czasem też tak się zdarza-jak obie tego potrzebujemy to śpimy, a jak widzę że młoda wstaje uchachana rozgadana wyspana nawet przed 8mą, to rzucam jej zabawki do łóżeczka i jeszcze z pół godziny drzemię, a ona łobuzuje wśród zabawek :p
Marysia :) dziękuję, młoda na razie na trybie przyspieszonym, to fakt hehe ale liczę że trochę zatrzyma się na tym raczkowaniu, powoli będzie trenować trzymanie pionu, i krok po kroczku kiedyś tam ruszy samodzielnie :)
Roza i fajnie że z przyjaciółmi, w kupie raźniej:-p ja przy Matiku stosowałam jelp, zadowolona byłam...ale drogie cholerstwo :p teraz używam loveli, ale przechodzimy już na normalne pranie
Liluu WoW super!!! Cieszę się:-)

ide jeść...;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry