• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Cicho dzisiaj bylo na oddziale...wiec moglam sie Troche poobijac...
Powiem wam ze ten bol w krzyzu przyszedl po dwoch godzinach...pewnie musialam zle spac w nocy.

Bashi ciężko wyczuć co to ;-) dlatego najlepiej abyś zainwestowała w termometr :tak::-)
Fajnie móc tak czasami się poobijać w pracy :-p

Paula dobrze Puzel radzi ;)
Liluu odbierasz mi nadzieję:laugh2: a co do schodów, to spokojnie na szczęście, schody są, ale na zewnątrz, więc na razie mam spokój. Jedyna duża przeszkoda w domu to jeden próg -wyjątkowo duży, bo to jakiś ważny punkt konstrukcji domu :p ale młoda już nauczyła się przez niego przechodzić :)

wiecie, wkręciłam się w taki program na tlc - in vitro, czekając na dziecko. Bardzo fajny, polski program ukazujący historie par, ich nadzieje, walkę, powodzenia i przegrane..

Truskafka slyszalam o tym filmie dziewczyny z naszego forum o nim mowily w zeszlym roku jak jeszcze je czytalam a tak swoja droga ciekawa jedtem ile z nich tam wystapilo ;)

a co to nadzieji to wiesz ;) zawsze trzeba ja miec hehehe

reklama
Cześć :-)
Ja już nie śpię odkąd Puzel poszedł do pracy :szok:

Truskafffka też miałam chęć go oglądać, ale jakoś nigdy nie mogę na niego natrafić :baffled:

Bashi dzisiaj też do pracy, czy wolne? :confused:

Miłego Dzionka :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry