• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ło Jezu a gdzie wszystkie wywiało? :szok:
Nie było mnie kilka godzin, teraz dałam Puzlowi pozwolenie na zagranie w Dota :laugh2: myślałam że będzie poważna lektura do czytania, a Wy się obijacie! :laugh2:

Joasiu a Ty na szydełku robisz ten kocyk, czy jak? Bo chyba coś pominęłam :sorry:

Rozia właśnie sobie wstukałam w przeglądarkę kota tajskiego i powiem Ci, że bardzo ładny :tak: chociaż przyznam, że najpierw nieźle się wystraszyłam, że to ten goły :eek::-p

LiLuu co do poznawania to masz 100% racji :cool2:
Kolejne nowe sprzęty przetestowane? ;-)

Bashi ooo to już troszeczkę za Wami :-) Zawsze to już jakiś staż małżeński ;-)
A macie jakieś ciche marzenie co do płci dzieciaczka?

Blizniaki by byly idealne chlopczyk I dziewczynka najlepiej...ale sie pewnie nie spelni...a tak serio to nie ma dla mnie znaczenia maz by chcial dziewczynke Bo u niego w rodzinie ma tylko jedna kuzynke reszta to kuzyni I on tez ma brata starszego...

Paula a jak ;-) Zaraz bede kuraka robila z grila mniam mniam :laugh2:
Tylko musi dojechac ze sklepu :laugh2::laugh2::laugh2: A nie wiem czy bilet ma :-D

Paula tylko jeden problem mam z tym sprzetem ZA MALA KUCHNIA ! I czesc musze pod schodami trzymac :baffled: Czesc na meblach u gory wszedzie pelno gratow :-p Mowie ci masakra

Ostatnia edycja:
Zaczelam troche szukac informacji na temat sluzu przed po I w trakcie owulacji Bo jakos nie zalewa mnie dzisiaj jak to bywalo przez ostatnie 6dni...teraz malo co czuje I ten Bol w podbrzuszu...

Bashi no to może uda Wam się mieć bliźniaki- kto wie :-)
Może dasz namiary na wykres to będzie nam łatwiej ocenić co i jak... a mierzysz temperaturę?

LiLuu też mieliśmy dzisiaj kuraka, tzn. samą pierś :laugh2: ale też dobra :tak:
Trzeba dobudówkę kuchni zrobić :-p

A zapomńialam wam powiedziec ze

MOJA LILKA WCHODZI PO SCHODACH SAMA !!! :szok::szok::eek::szok:Wczoraj my ja za drugim schodzie "zlapali" nosz artystka jedna i swiadomie mowi mama tzn nie jak do tej pory tylko jak sie jej krzywda stala :-D

joasiu maiłam Cię pytać jakim ściegiem ten kocyk robiłaś??

Liluu no właśnie, problem jest z przechowywaniem tego sprzętu :-)

Bashi ja to się nie znam na śluzie... ja mierzyłam tempkę,żeby wiedzieć kiedy owu... Zwłaszcza,że ja mam nieregularne i długie cykle...

Paula mówię Ci cudne są te koty :-) I strasznie przyjazne :-) Taka rasa :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry