• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

LiLuu szaleńcze :laugh2: fajny sprzęcik, fajny :tak:

Ja nie mam żadnego doświadczenia z mężczyznami z Indii, ale STARAM SIĘ myśleć pozytywnie i nie wrzucać wszystkich do jednego wora ;-)

Bashi ja też mam na ovufriend :tak: a może założysz sobie też konto na enpr, bo tutaj większość dziewczyn ma właśnie na enpr i dzięki temu mogłyby Ci bardziej pomóc, chociażby w interpretacji cyklu :tak:
A jeszcze zapytam kochana, ile masz latek? ;-) Sorki, że tak Cię wypytujemy, ale fajnie poznać w miarę możliwości nową osóbkę :sorry:

reklama
Wystarczy mi jak widze jak opowiadaja o swoich zonach :baffled: Jak chca je zdradzac na prawo i lewo juz nie ram mialam okazje byc zapraszana przez takowych :angry: Kilkoro dzieci w domu wrrrrrrrr
ja oczywiscie Paula tez nie wrzucam wszystkich do jednego wora ba sa dobrzy i zli jak w kazdej narodowosci tylko strasznie drazni mnie to ze im nie wystarczy powiedziec nie,dziekuje bo sa bardzo nachalni

LiLuu no ja napisałam STARAM SIĘ, bo tyle wszystkiego się teraz słyszy o "zagranicznych" :szok: No, ale Ty miałaś podejrzewam niemiłą okazję poznać tą gorszą ich część... :baffled:

Bashi stara? :szok: Chyba żartujesz :-p Jakby nie patrzeć to najmłodsza z nas :tak:

Bashi tych z pakistanu to wogole nie trawie :confused2:
Paula uwierz mi najpierw trzeba poznac zeby oceniac

a co tu tak pusto ?
Truskafffka zabalowala na calego widze hihihihi

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem i ja :-)

Bylismy w odwiedzinach u kotka :-) Znajomi mają małego kotka tajskiego i wyjechali na weekend i moja siostra się niem zajmuje i pojechaliśmy Go zobaczyć :-) Cudny jest :-) Moja druga siostra takiego chce :-) Plusem jest to,ze sie nie lenią :-) I m powiedział,że nastepny kot, to bżedzie tajski :-)

Co do szkoły, to ja studiowałam turystykę międzynarodową i to też była porażka... W ogóle nie moje klimaty :-)

Liluu Ty szalejesz... Tu pralka, tu takie sprzęty :-) Normalnie dziki szał :-)

Bashi a jak długo po ślubie jesteście ?? Bo chyba nie pisałaś albo niedoczytałam :-)

Joasia masz prawo się lenić :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry