• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Bashi dobrze, że robisz to co lubisz :tak:
Wracając do hotelarstwa, to poszłam na takie studia chyba tylko dlatego, że byłam już po technikum hotelarskim i było mi łatwiej na studiach pod względem zajęć zawodowych, ale żałuję że nie wybrałam jednak innego kierunku, no ale cóż ;-)
Hahahaha a to OK, to w takim razie jednak albo ćwiczenia, albo KTOŚ ;-) a kiedy masz termin @?

LiLuu dzięki za pouczenie w takim razie :-)

Bashi nie zazdroszcze tego zapier.....a w hotelu slyszalam jaka to jest praca a pierwszy rok tutaj tez w kawiarni pracowalam ale na szczescie po roku udalo mi sie znalesc prace w restauracji tam jest lepiej ale jak wszedzie trzeba zapierniczac .
a z pl z kad pochodzsz ?
Bashi ja z tych ciekawskich :laugh2:

Ile pytan...ohoho wiec moje imie to Baska ale znajomi mojego meza nazywaja mnie Bashi a moi tesciowie Beena(bina) Bo za trudno Im jest wypowiedziec moje prawdziwe imie :D powinnam miec okres w ostatnim tygodniu listopada gdzies ok. 24-26 listopad... Wiec trzeba czekac...

LiLuu sugerując się nickiem, to bardzo prawdopodobne :-) Masz nosa kobieto :-p

Bashi
a to Twój mąż nie pochodzi z Polski, tak?
W takim razie czekamy z Tobą w napięci czy przyjdzie wredna @, mam nadzieję, że nie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry