• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja w Polsce studiowalam hotelarstwo jak tu przyjechalam to poszlam na kurs Beauty therapist a dwa miesiaca temu dostalam prace w szpitalu I oni zorganizowali kurs dla mnie...tam mnie szkolili jak sie obchodzic z kruszynkami...

Bashi to cichutko koło Niego chodź żeby się nie zbudził :laugh2:
A co do pracy to super, bo Twoje dzieciątko będzie miało full wypas w „obróbce” :-);-)
Też studiowałam hotelarstwo :baffled: a dokładnie zarządzanie na specjalności hotelarstwo... i za cholerę nie wiem co mnie tam popchało :oo2::huh:

LiLuu no właśnie, ale teraz to pranie u Ciebie będzie pełną profeską :cool2: A z tą ilością prania to nawet nie wiedziałam :zawstydzona/y::sorry: Raczej robię tak jak Rozia- wkładam i po prostu czekam :rofl2:
No mam nadzieję, że w poniedziałek już pójdziemy i zaklepiemy :tak:

Rozia to widzę, że przechytrzyłaś Biankę :-p
Ano fajnie, tylko jakby człowiek chciał coś swojego zaplanować to nie ma możliwości, bo tyle imprez po rodzinie, że ho ho :-) Z końcem roku staje się to już męczące :-p

Mam jakis dziwny bol miesni podbrzusza od samego rana...wiecie dziewczyny jak czasem sie zrobi za duzo brzuszkow przed snem to rano sa zakwasy w gornych partiach brzucha...mam to samo uczucie tyle ze w podbrzuszu...:/ no chyba w nocy to ja brzuszkow zadnych nie robilam podczas snu

Dla mnie hotelarstwo tez bylo totalna pomylka no ale coz...tak czasem bywa...
Nie ma sie co przyjmowac praca..po przyjezdzie tutaj pracowalam w kawiarni tez ale tylko 2miesiace Bo mnie szlak jasny tam trafial..Potem na prawie rok poszlam na housekeeping do hotelu-marne pieniadze ogromny wysilek...no I teraz szpital!!! Perfekcyjnie ^^

Bashi za duzo cwiczen z mezem bylo :-D:-D:-D:-D Hihihihi

paula tak z tym praniem jest bo teraz kazda pralka ma wage wodna i z tad inna dlugosc prania plus u mnie dochodzi dodatkowo suszenie wiec to juz byla wogole loteria a teraz wszystko clear :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry