• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
LiLuu czarownico :laugh2:;-)

Bashi o jacie :-) to mnie teraz zaskoczyłaś :tak: ale będziecie mieć śliczne dzieciaczki :-)
Masz może konto na ovufriend albo enpr?

Dzieki Bogu jego rodzice nie sa az tak przywiazani do kultury I pozwolili na slub it'd. Moj maz mieszka w Anglii juz prawie 9lat wiec mozna powiedziec ze jest bardziej europejczykiem :) wiadomo ze ma swoje przyzwyczajenia religijne ale nigdy nnie do nich nie zmuszal ani nic...Sam szanuje moja religie wiec jestem bardzo z tego zadowolona...dobry facet mi sie trafil..znam kilka innych takich par I musze przyznac ze one nie mialy tyle szczescia co ja :)))

Wiele ludzi mowi ze faceci z tam touch okolic nie sznuja kobiet itd. Na szczescie moj maz zostal dobrze wychowany przez rodzicow. Mam kolezenke polke tez wyszla za maz za chlopal a z Indii teraz jest ona w 3 miesiacu ciazy a awantury u nich prawie codziennie...wiem Bo mieszkaja pietro wyzej wiec slysze wiele niestety...przykre...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry