• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Rozia aha myślałam, że sama robisz :laugh2:
Tak, właśnie teraz dzwoniłam no i niestety... :baffled:
Ja się Biance nie dziwię, pogoda tylko do spania- przynajmniej u mnie ;-)

Marysiu z jablkiem nie jadlam nic poza ryzem hmmm i brzmi fajnie ale ja mam truskawki w zamrazarce

paula ja ci moge wszystko wytlumaczyc dokladnie i byc pod telefonem taak ze mozesz zaskoczyc swojego puzelka :-D Ale by bylo a uwierz mi to nic trudnego

Marysiu no muszę przyznać, że też bym nie pogardziła takim knedliczkiem z jabłuszkiem :-p

LiLuu oki, trzymam za słowo :tak: Ale nie dziś- proszę :laugh2:

Ja tak narzekam na to moje gotowanie, ale za to mogę Wam elegancko posprzątać jakby co :laugh2: Mam fizia na tym punkcie :sorry: Także SPRZĄTAM za OBIAD!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

Paula mówią też na to chyba pampuchy ale pewna nie jestem:sorry: takie drożdżowe kulki gotowane na parze i do tego słodka śmietanka:-)
Ja to też wolę posprzątać niż przy garach stać:-)

Lecę szykować się po Maję bo dziś kończy wcześniej:tak:

Miłego dnia.... u nas jest tak pochmurno że siedzę przy zapalonym świetle:baffled:

Paula to się mogę iść na taką wymianę :-) Bo ja zdecydowanie wole gotować :-) Tylko bałaganu robię przy tym strasznie dużo, ale mam umowę z m,że ja gotuję, a on później ogarnia chaos jaki powstał po tym :-)

Roza tak myślałam,że to to i też bym zjadła :-) mmmmm

LiLuu spoczko, mam nadzieję, że zdążę :tak:
A druga moja nadzieja, to to, że będziesz zaglądała do nas przynajmniej od czasu do czas :*

Roza oj to nie jadłam :no: Chyba będę musiała spróbować skoro takie dobre :-)
Też mam czarną d**ę w mieszkaniu :laugh2:

Rozia no to się uzupełniamy :-p
U nas znowu jest tak, że Puzel gotuje, a ja mu coś tam pomagam i stoję na zmywaku :laugh2:

Bashi wstawaj! :-)

reklama
Paula postaram sie na przerwach do was zagladac :tak:
Paula i rozia ja wam na fb wysylam zaproszenia na blogo kulinarne godne uwagi

a ja juz nie wiem co gotowac :eek:
Roza u nas to kluski na parze uwielbiam tez z czekolada albo maselkiem z cukrem mniam alescie mi namieszlay galgany jedne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry