• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ale mi net zamula wyjątkowo:crazy:

Błam dziś z Mają na koniach i kurka nie wiem czy jest to dobry pomysł tzn zimno a zajęcia na podwórku:-( ale tak się upiera że chce i bardzo jej się podoba:-), cały weekend żyła tym dzisiejszym wypadem. W środę też z nią pojadę:-)

reklama
no u nas też rano poprószyło... a cieszyły się dzieci jakby waliło śniegiem że hoho.. no ja już zadowolona nie byłam..
No właśnie zimno...a zbierałam się od pażdźiernika i zebrać nie mogłam, a ładny był:tak:

Roza ja ogólnie zimę lubię :tak: u nas o dziwo trochę tego śniegu już jest :-p
Konie są piękne, fajnie, że Maja pała do nich taka sympatią :-) mamuśka, ubieraj dziecko grubo i wio na jazdę konną ;-)

he he musimy się teraz grubiej ubrać to fakt:-)

A ja zimy nie lubię jako kierowca hihi
ale jak nie jeździłam to i owszem, śnieg i biel fajna sprawa, ale nie za długo:-)

Pod względem odśnieżania samochodu to też mi nie pasi... trzeba wcześniej z domu wychodzić, żeby to ogarnąć... :-p ale poza tym jest piękna :-)

Kurcze, jeszcze troszkę i będziecie we czwórkę- jak to przeleciało :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj zleciało, zleciało:tak:
ja mam auto garażowane;-) ale jak pomyślę o zasypanych uliczkach i parkingach to mną trzęsie:tak:

Lecę Maję przypilnować, niech lekcje kończy:-)

Dzieki za wszystkie slowa... wczeszlym miesiacu dostalam @ 27 ale przewaznie cykl mam co 27-28 dni...moze faktycznie bylo zawczesnie..poczekam do konca tyg I zobaczymy ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry