• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam :)
W pracy mnostwo roboty, gdyby mi nie przypomnieli, zasiedzialabym sie do teraz :-D
Bashi a ile sie staracie, bo doczytalam tylko ze krotko, my staralismy sie prawie 2.5 roku, wiec zobaczenie dwoch kresek bylo ogromnym szokiem ;-) zawsze mialam nieregularne @, albo wcale sie nie pojawiala, lekarz kazal robic testy owu w kwietniu, ale olalam to, poszlam do pracy, zapomnialam i wyluzowalam i w sierpniu DWIE KRECHY na tescie ;-) teraz prawie polowa, a gdyby nie zdjecia z usg to bym nadal nie wierzyła :-D

reklama
Madziulek a masz jakieś dolegliwości ciążowe, czy spokojnie przechodzisz? :blik:
O jejku, 2,5 roku to sporo... ale najważniejsze, że się udało :-)

Bashi mąż grzeczny? ;-)

To jest pierwszy miesiac staran..ale myslalam ze ja mloda 21 lat nie uzalezniona od zadnych uzywek dobry I zdrowy tryb zycia itd... to jakosc szybko to sie stanie...w kazdym badz razie poczekamy do konca tygodnia a jak nie to sprobujemy wnoolejnym miesiacu ;)

Tak..zobwczyl wynik testu I coz... nie moze nic zmienic wiadomo. Ale tez sie zaangazowal, uwierzycie ze on do mojego brzucha zaczal gadac kazdego dnia a tu d..pa NIC...po tescie pozlozylismy sie spac bo jakos rozmowa sie nie kleila..

Bashi na to niestety nie ma reguły... Wiek tak naprawdę nie gra zbyt wielkiej roli jeżeli chodzi o zajście w ciążę :no:
Biedny... no, ale może jeszcze nie wszystko przesądzone i jeszcze w tym cyklu zobaczycie II ;-)
Aha no i najlepiej rób test rano...

Paula, a wlasnie zero takich powaznych, na poczatku musialam usunac dwa zeby, a teraz mnie czasem wieczorami mdli, a tak spokojnie, no i podejrzewaja piasek na nerkach, bo wyladowalam tydzien temu na pogotowiu, ale ponoc w ciazy to normalne i musze duzo pic ;-)
Bashi ja tez mloda, bo 22 mam skonczone, ale dam Ci jedna rade, olejcie starania, bo najgorsze jest sie spinac i ciagle o tym myslec, wtedy ciezko zobaczyc Dwie Krechy, sama widzisz, my odpuscilismy i od razu sie udalo ;-)

reklama
Narzeczony chciałby Syna, ale stwierdził że jak będzie Córeczka to nic się nie stanie, ważne by było zdrowe, a ja mam dziwne przeczucie że będzie Synuś właśnie, ale oby było wszystko dobrze;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry