• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej laseczki
ale naprodukowalyscie..

Lilu- spoznione:-P ale wszystkiego co najlepsze i czekamy z niecierpliwoscia na tescik:-):-)

Truskaffka- buzuaki dla corci

Roza- to pewno przez hormony.bo moj tez twierdzi ze sie czepiam bez powodu:-P

Marysiu- daj znac jak po kontroli..tez bym chciala obiadku nie robic..bo mam lenia.:-)

wczoraj byli u ns znajomi z 14 mies corka..chudzinka taka:-) ale dostalismy z M wytrzeczczu jaksie okazalo ze mala kawke popija..normalnie sie trzesie jak kubki widzi..a mamusia nie widzi nic zlego w podawaniu jej kawy lyzeczka..wiec ja juz chyba stara jestem..bo takiego nowoczesnego wychowania sobie nie wyobrazam...:-P:-P

milego dnia

reklama
Joanno to nie ty jesteś zacofana ale sory za słowa Twoja znajoma jest walnieta i to zdrowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aż mi sie nóż w kieszeni otworzył :no::wściekła/y::wściekła/y::crazy: no jak można

edit

Paula gdzie się podziewasz???????????????????????????? o reszcie nie wspomnę :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Hej Ho ;-)
U mnie dzisiaj słonecznie :cool2:

Truskafffka
najlepszego dla Melusi :* Całuski :-)

Roza cmok w bok :* oby hormoniska dały Ci spokój :tak:

LiLuu zaciskam żeby @ nie przylazła :cool2:
Jestem już, jestem :-p jakoś nie było mi tutaj po drodze :sorry:
A reszta to nie wiem jak będzie się tłumaczyć :szok::wściekła/y::crazy:

Bashi jak sytuacja u Ciebie? :confused:

Miłego Dzionka :*

Bashi rób test !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! coś mi się wydaje że @ już nie przyjdzie :D:D:D:D ale super by było

Paula no twoje szczęscie :-D

Rozia???????????????????????????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry