• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja jestem czytam tylko moje mysli juz kraza w kolo @ :tak: Kurcze dzis zrobilam najglupsza rzecz w moim zyciu a mianowicie test ciazowy tak wczesnie :-D:-D Mialam nadzieje ze moze chociaz bladzioch bedzie :rofl2: Wiem przesadzilam humor sie popsul wrrrrrr glupia ja a planowy test sobota rano o ile @ nie zawita bo cos sie tak czuje podbrzusze pobolewa

LiLuu Ty pitko :-p
Dobrze wiesz, że jeszcze za wcześnie na test, więc nie stresuj się niepotrzebnie :* chociaż wiem, że ciężko się nie stresować ;-)

paula tylko zauważ że nie od samego początku były serducha do końca ze tak powiem dopiero w połowie żeśmy się zdecydowali ;-)
a dwa włąśnie wyciągłam sobie śluz bj tylko troche mętnego było :shocked2: śluzu i brzuch boli małpowo nie wiem czyżby owu dopiero ?

LiLuu aż musiałam wejść znowu na Twój wykres :-) i niby nie zaczęliście "od początku" działać, ale w sumie w 16dc miałaś wodnisty śluz, więc może zaraz po nim była owulka? :-p
Kurcze, bo gdyby teraz to trochę późno... Tzn. późna owulka, bo przytulanki idealnie :-)
Zresztą, jak nie teraz to zaszalejecie w kolejnym- wierzę w Was :cool2: Macie ogromną motywację. Ale też nie puszczam kciuków za ten cykl, jeszcze trwający i oby trwający 9 miesięcy :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry