reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
wpadam zyczyc milej nocki..

padnieta jestem pol dnia spedzilismy przy kompie na skype:-) tlumaczac szwagrowi co ma nam w irlandii kupic..bo przyjezdza :-):-)
ciezko chlopowi ktory nie ma laski ani dzieci wytlumaczyc co chcemy dla corek..:p

zmykam do lozka..spokojnej :p:p:p nocy:-)

Hello :-)
U nas w nocy był mega mróz :shocked2: nawet nie wiem ile, bo oczywiście nie mamy termometra u Puzla :-p ale patrząc rano na samochody to nie zazdroszczę tym, którzy musieli skrobać szyby ;-)

Ada :szok: 200 paczek? O Jezusie :-p

Joasiu oj to wczoraj miałaś wyczynową rozmowę :-p ale mam nadzieję, że w końcu załapał o co Wam chodzi? Zresztą 100% pewności będziecie mieli jak przywiezie dostawę :-D

Miłego Dzionka :*

Witam Dziewczynki!mam pytanie,czy jak Wy macie owulke,to macie tylko sluz,czy moze tez bol?!?prosze odpiszcie,bo u mnie cos chyba z cyklem nie tak...10-go dnia sluzu pelno,ze utopic sie mozna,11-go lekki bol,ale brak sluzu,12-go bol,ze malo nie zejde,ale zero sluzu,a 13-go czyli dzisiaj nic...ani bolu,ani sluzu...normslny mam cykl zawsze 27-28 dni...nic juz nie rozumiem...czy tam cos nie tak z jajnikami?!?milego dnia Wam zycze w ten mrozny poranek:):*

Biapl co do śluzu to Ci nie pomogę, bo nie prowadziłam obserwacji, natomisat zawsze przy owulce mialam ból i to całego boku, a nie tylko jajnika :-)

Hej dziewczyny ;)
biapl nie masz sie czym martwic ja mialam takie same objawy owu jak ty ;) wiec chyba tak juz jest u niektorych kobiet ;)

reklama
Ok;)dzieki Roziu:*no mnie to tak napier...ze myslalam,ze zemdleje...no nic bede to obserwowac...czy cos mi sie poprzesuwalo,to tez nie wiem,b raz jest bol,raz nie...raz pelno mazglatego sluzu,a raz nie ma nic...przed ciaza z Malym to chociaz zawsze jak w zegareczku szwajcarskim punktualnie i sluz i bol 14-go dnia,zeby sie walilo,palilo...a teraz takie numery...eh...DZIEKUJE:*

Do góry