reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hello ;-)
Ale u mnie zimny wiatr :szok: Chyba jakiś śnieg przyniesie... w samochodzie pokazywało mi -1 po 9:00, więc mroźno...
Chociaż te - 1 to nic w porównaniu do tego co dzieje się w Kanadzie, a dokładnie w Calgary... - 26 :-p

LiLuu chodziło mi o Twoje wojaże w sklepie i powrót taksówką :-p no i o palenie papierosów :wściekła/y: Choć w sumie nie wiem o co pytałaś :-)
Nie smutaj, wiesz jak to jest z pierwszym cyklem, mało komu udaje się zafasolkować... Kochana kolejny to będzie TEN :* A może jednak to jeszcze nie @? :confused:
Przecież jestem :-D

Rozia Bianka mistrzostwo- mały mól książkowy :cool2:
Ty, ty ja mam kolejność do wykonania :-D BB zawsze na końcu, bo najdłużej tu zostaję... Deser zazwyczaj ostatni ;-)

Truskafffka bardzo fajne to krzesełko :tak:
Hahaha nie ma to jak babcia- żywy gryzaczek :-D

Marysia padłam hahaha :-D

Bashi nasza Barbórko, wszystkiego co najlepsze :*
Jak tam wczorajsza posiadówka? ;-)

Biapl pomyślałam to samo co Rozia, może ovu? :confused:

Miłego :*

reklama
liluu no wiem wiem, ale wiesz, trzeba pozytywnie na świat patrzeć... wiadomo już,żeście płodni, to teraz tylko kwestia czasu ;-)

Paula przyjmuję Twoje wytłumaczenie, zostajesz ułaskawiona :p

A Bianka no cóz, cieszę się,że książki lubi :-) Mam nadzieję,ze jej tak zostanie ;-)

LiLuu Puzel ma 1 zmianę, więc tak do 14:30 jestem sama :tak:
Teraz rzucaj, nie ma na co czekać! :wściekła/y:

Rozia dziękuję łaskawa Ty :-)
Może Bianka po mamusi lubi książki :tak:

No oby oby :-)

A właśnie przypomniałaś mi,że mam do Ciebie sprawę... :-) Masz jeszcze możliwość ściągania książek?? Bo jeśli tak,to potrzebuję Dzienniki Pilcha. Pierwszą część, bo druga wyjdzie dopiero jutro o ile dobrze pamiętam... Moja siostra chciała,a nie może nigdzie znaleźć :-(

nic mi się nie chce :-( jakoś wszystkiego mi się odechciało wrrr jak ja tego nie lubię trzeba będzie testy owu kupić i znowu witaminy dać mojemu P a on nie bardzo lubi ech jak się nie chce ciązy to pojdnym sexie się wpada a jak się starasz to ni huhu

moja nie lubi książek niestety po mamusi to ma

reklama
Do góry