reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

chyba pojade na zakupy musze pare rzeczy do sklepu oddać bo kupiłam spinki do włosów i niestety moje włoasy są za grube do nich nawet doiąć ich nie mogę :sorry2:
a humor mam do bani to chociaż miedzy ludzi wyjdę

reklama
LiLuu idź opierdziel jakąś babę przy kasie, to naprawdę pomaga :tak:

Wraca żona do domu i widzi kartkę na drzwiach:
- Sprzedam żonę za 360 zł.
Mówi do męża:
- Czyś Ty zwariował, mnie sprzedasz i to za 360 zł, skąd to wziąłeś?
- Wiesz, 80 kilo wagi razy 2 zł, kilo żywca plus 200 zł obrączka.
Na drugi dzień mąż wraca i widzi kartkę:
- Sprzedam męża za 1,10 zł.
Mąż zdenerwowany mówi:
- Ja wszystko rozumiem ale za 1,10? Skąd to wzięłaś?
- 2 jajka po 0,30 zł i rurka bez kremu po 0,50 zł :-D:-D:-D

Bashi- najlepszego:-)

Lilu- wiem ze ciezko odpuscic i nie myslec..ale sama wiem po sobie ze to dziala..ja po poronieniu w grudniu stwierdzilam ze odpuszczam.nie chce wiecej dzieci.odpuscilam i niespodzianka. ;-);-)

Rozia- Bianka przeslodka:-)
u mnie standart- dzien leniwca:p:p
m dzis wybyl wiec
obiadu nie robie. :-) odsmarze pierogi z kapusta i grzybami i nam starczy ...bedzie wiecej czasu na lezenie;-);-)

My już po obiadku :-) trzeba się ogarnąć i na spacer chyba ruszyć... Chociaż tak mi się nie chce... Spać mi się chce po jedzeniu...

Rozia nam zawsze po jedzeniu chce się spać :huh: jakoś dziwnie to wszystko jest skonstruowane :-p
A ja czekam na Puzelka z obiadem, puki co ziemniaki się gotują ;-)

Joasiu to odsypiaj za dnia :tak: w miarę możliwości :blink:

reklama
musze po starsza corcie jechac do szkoly..jedzonko i lezenie :p

dzwonilam o moja posciel do lozeczka .twierdza ze wyslali i powinna byc u mnie..albo sciemniaja albo kurier zabladzil:p:p
a ja chcialam poprzymierzac i sie nacieszyc:-:)-(

Do góry