reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

image.jpgsorki za nowy post ale to z telefonu wysyłałam
któraś chętna ?? podziele się

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Liluu zaszalałaś :-) A widzę,że tam paczuś już jeden zniknął ;-)Nie doczekałam się przeprosin ani nawet tematu nie poruszył, to co będę przed szereg wyskakiwać :-) Skoro to go nie interesuje, to nie... Niby normalnie rozmawiamy, ale wiesz ja się ani nie przytulam ani nic, a ze mnie pieszczoch w sumie jest, więc wie,że coś jest nie tak...

Liluu- a do mnie wlasnie dzis dotarlo ze to juz niedlugo..:-) kurde moze wstawie juz do sypialni i bede patrzec:p narazie czekam na m zeby zobaczyl:-):-)
a ty zes jednego paczulka juz zjadla.:-).czekaj biore kawe i lece ci pomoc..:p:p

Hej to znowu my na chwile nawet znalazłam 5 min aby do was na pisac .... nie bede pisac o Bartusiu bo nic sie nie zmienilo , ale za to pogoda mnie doprowadza do szału juz nie moge doczekac sie sniegu bynajmniej nie bedzie tak ponuro:-)

reklama
Ale fajnie że jest tyle do poczytania:-) tylko szkoda że teraz z moją pamięcią na bakier:sorry2:

Joasia pościel śliczna:-) kurka t pełną parą przygotowana jesteś, a ja mam poczucie że nie do końca ehhh

Liluu szkoda że plamienie już jest,ale spokojnie:tak: uda się:-)
Fakt w tych marketach to nie patrzą jeden na drugiego tylko byle do przodu:wściekła/y:

Paula
jak Maja ma infekcję, takie stany podgorączkowe to zaczęły się ujawniać jej szmery nad sercem. W maju miałyśmy skierowanie do poradni, ale jeszcze robiłam wyniki i były dobre, po infekcji szmeru nie było więc nie pojechałam z nią. A wczoraj też było słychać i jednak lekarz dla świętego spokoju kazał nam jechać. Mam nadzieję że to tylko tzw niewinne szmery czy jakoś tam

A ty jak lubisz czytać to polecam Ci trylogię "Milenium" Lasrsona - kryminał ale zajebisty:-) łyknęłam normalnie :-D

Rozia
ale wiek chrześniaka, ja nie pomogę bo sama nie wiem, nie jestem dobra w kupowaniu prezentów.... zawsze mam problem.

Madziulek hej:-)

Dziewczyny co wziąć ze sobą do szpitala??? po tylu latach ta sama już nie wiem:zawstydzona/y:

Jutro mam wizytę z usg i najbardziej ciekawa jestem ile mała waży:-)

Do góry