reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Roza dokłądnie bo juz wiesz co cię czeka ;-)

ja się nie bałam bo zawsze łątwy poród miałam a teraz przy tym wywoływaniu to daj spokój tego się najbardziej obawiam

Roza- chce juz kupic wszystko..poki daje rade. :-):-) juz mi pare rzeczy zostalo..z tych potrzebnych..a gadzeciki to juz pozniej na spokojnie...nawet myslalam zeby torbe do szpitala spakowac tak na spokojnie..

Liluu- jak tam zostalo cos ze slodkosci?? mialam leciec ale przysnelam:p:p

Madziulek- witaj

Ewirut- ja tez za sniegiem tesknie :-)

No mogłoby już zmrozić porządnie :-) przynajmniej pies do domu by mi błocka nie nosił i mniej roboty by było.

Joasia a jak tam Wasz spanielek??? Moja właśnie leży koło mnie i trzyma łeb na brzuchu a Zośka wariuje;-)

Roza- nasz spanielek to taki terrorysta..wlasnie zostawilam go na korytarzu bo bardzo mu sie lozeczko spodobalo..:-) i jak to psiak ma etap zabaw..corcie nauczyly go ganiac i w chowanego sie z nim bawia..a jak one w szkole to chodzi za mna i szczeka zeby z nim biegac po domu bo mu sie nudzi..

Dziewczynki moja kolezanka dostala wlasnie wyniki z amniopunkcji dzidzia jest zdrowiutenka :) ale sie ciesze hura !!!!

Super !!!! i daltego jestem za tym,zeby robic amnio bo czasami to tylko strach, a te testy PAPPA to właśnie podwyższone ryzyko dają :-) Bardzo się cieszę Liluu
:-)

reklama
Do góry