• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
i ja czuwam ;)

D ma dziś wieczór grania :p a ja oglądam zaległe odcinki in vitro i się wzruszam oczywiście..

Lilu super wieści od koleżanki :) baaardzo się cieszę :) teraz już spokojnie.. :)
Joanna piękna pościel...ach jak fajnie że zaraz maluszka będziesz znów tulić :)
Roza Tobie też zazdroszczę :) zwłaszcza rozbrykanej Zośki w brzuchu, to niesamowite uczucie, jak maluch tak ze środka bombarduje mamuśkę :)
Ewirut buźki dla Ciebie i syneczka :*
drzemki pewnie się jeszcze unormują :) a mały ma smoka?
Liluu smacznego łasuchowania ;) i głowa do góry, dołek teraz jest...ale zaraz znów zaczniecie jjjjjjaaazdę ;) i Kciuki zaciskam żeby szybciutko były efekty :)
Rozia potrząsamy męzulem potrząsamy!! żeby szybko się zreflektował :p

eee truskaffka ja tam w cuda nie wierzę,także :dieta" u mnie... Moje dziecko obudziło się jakies 40 minut temu i nie zamierza zasnąć:eek: Co prawda nie płacze, tylko leży w łożeczku, ale jednak...

Amelia też mi czasem takie numery robi :-p
wychodzę z założenia że jak nie jęczy to niech sobie poszaleje :p ot taki dzień dziecka:-D

a może Mu po prostu powiesz otwarcie co myślisz i co powinien zrobić? bo może się nie domyśla jednak:eek:

Nie dziewczynki, teraz będę twarda i zaczekam aż sam zapyta... Wie,że coś jest nie tak,a skoro nie pyta, to go nie interesuje... Postanowiłam tym razem nie ulegać, bo ileż można :-) Ale dziękuję za wsparcie :-) Chociaż na Was zawsze można liczyć :-)

Młoda zasnęła na rękach, bo zaczęła popłakiwać, bo nie mogła usnąć... Także ja dopijam piwko i też zmyka. Do jutra :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry