reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
A co tu nagle się tak cicho zrobiło ?? Młoda wykąpana, siedzi w łóżeczku i tv ogląda :eek: Niech w końcu przyjdą wyregulować nam te okna,żeby można było w końcu młodą przenieść do jej pokoju... Bo masakra jest ... Muszę na radio przełączać :-) Kurde mam ochotę na piwko, ale nie mam jak iść do zklepu, bo mam tak tłuste włosy,że aż strach, a żadnej czapki nie mam,żeby to ukryć :-(

Joasiu piękna pościel :-) Uwielbiam takie neutralne kolorki :tak: I w ogóle łóżeczko superowe :-p

LiLuu ale masz słodkości :szok: My nie mamy nic słodkiego, postanowiliśmy ograniczyć i zastąpić owocami buuu...
Też kupujemy soki wysoko słodzone z Łowicza :-p
Cudowna wiadomość odnośnie koleżanki :tak:

Rozia może się w końcu dodupi, że coś przeskrobał :huh:
Proponuję chusteczkę na głowę i tak jest ciemno :-D

Ewirut
no śnieg już ma być niedługo z tego co mówią w prognozach :tak:
Jak tam placuszki?- O i doczytałam właśnie :-) Ale spoko, ja zimne też pochłaniam ze smakiem :laugh2:

Roza kurcze, oby to nie było nic poważnego... Ale racja, lepiej sprawdzić dla własnej pewności :tak:
O super, dzięki :* Jak tylko skończę książki, które już mam to postaram się nie zapomnieć o tej trylogii ;-) Jakbym zapomniała tytułu, to będę Cię męczyć :sorry2:

Bashi gdzie się zapodziałaś? :szok:

Madziulek a Ty gdzie nam zniknęłaś na kilka dni? :confused:

1489285_515952405178408_977935792_n.jpg

Załączniki

• 1489285_515952405178408_977935792_n.jpg
    1489285_515952405178408_977935792_n.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 91
Liluu mój jest niestety nierefolmowalny :-( Chociaż i tak już trochę spokojniejsza jest lajza:-)
Paula nie pij więcej, tylko daj mnie ;-)

reklama
Rozia wyobraź sobie, że mój chłop chciał żebym Mu kupiła, a jak kupiłam to nie tknął ani jednego :oo2:
Także częstuj się śmiało, możesz wziąć wszystkie :-p Ja za piwem takim "zwykłym" nie przepadam, a Puzel najwyraźniej o nim zapomniał także wiesz, nie krępuj się :-)

Do góry