• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie szybciutko - u mnie jakies fatum - ze mna lepeij za to maly cala noc nam wymiotowal, teraz niby ok ale goraczka go zaczyna rozbierac, wiec wybaczcie jesli sie nie zjawie - ROZIA powodzenia na wizycie i milego nia dziewczynki

reklama
zZagubiona a to jak bedzie Katy to jej napisze o tym zaproszeniu,dzieki.3w1 super pomysl,same wazne daty w jednym dniu,wiec to musi byc piekny sloneczny dzien:-)!pozdrawiam Cie serdecznie i buziaczek dla slodkiej Nadinki 2mo9kqc_th.gif

ilonka latem to ja zyje na warzywach- jak królik jakis , choć jestem stworzonkiem zdecydowanie mięsożernym :-D

losiczka na szczęście mamy lato ,wiec okna otwarte- bo inaczej to byś musiała uważać z uzyciem otwartego ognia ha ha

zzagubiona pizzę kocham- ale niestety ze wzgledu na nabyty tłuszczyk tu i owdzie muszę sie powstrzymać- skończyły się młodziencze lata, kiedy mogłam pozerać wszystko, o kazdej porze i w każdej ilości

no i oczywiście moja córcia świetuje razem z Tobą

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się z wami po 3 dniach nieobecności. Zrobiłam sobie przerwę od wszystkiego :-D.

A tak w ogóle to studia już za mną, właśnie we wtorek się obroniłam :rolleyes:!!! Potem wielkie sprzątanie bo przez to pisanie pracy itd., moje mieszkanie zarosło brudem ;-), a na koniec zrobiłam sobie dzień lenistwa – tego mi było trzeba!

Przepraszam, że nie odpiszę wszystkim, ale uleciało mi z głowy pewnie z 80% tego, co przeczytałam :sorry:

Katy, polecam wycieczkę na północ, ja mieszkałam niedaleko Lake District i jest to przecudowne miejsce :tak::tak::tak:!!! Ziemniaczane grzybki wymiatają :-D!

Malami, Marysiu, Zzagubiona dużo zdrówka wam życzę biedulki:hmm:!!!

Piąteczko, zazdroszczę basenu, a ci, którzy twierdzą, że to snobizm, to nigdy nie słyszeli słowa „ekonomia” :yes:. Piękny komplecik biżuterii! A kalafior za mną chodzi od kilku dni, więc muszę dziś go koniecznie zakupić :happy2:.

Karolino, oby pobyt w szpitalu przyniósł Ci (poza powrotem do zdrowia oczywiście) odrobinę wytchnienia od codziennych starć rodzinnych.

Róziu, trzymam baaardzo mocno kciuki za wizytę :tak::tak::tak:!!!

Ilonko, ja też bym chciała zobaczyć nową fryzurkę :-(! Nie przejmuj się kłótnią z m, faceci czasem są jak dzieci.

Aniu, to najadłaś się strachu z tą nadżerką. Dobrze, że na strachu się skończyło, ale uważaj teraz na siebie!

Agnes, śliczny brzuszek, a i lokator przystojniak ;-).

Losiczko, to Ciebie już chyba spod tych czapek nie widać :ninja2::ninja2::ninja2:, ale widzę, że idziesz jak burza :yes:!

MIŁEGO POPOŁUDNIA WAM ŻYCZĘ!!!

Moje kochane usuwam konto z BB, jeżeli chcecie macie do mnie kontakt na FB :) lub gg 988716 pozdrawiam was :*

kasia, gratuluję obrony:-)

Zagubiona
, jakieś dziwne zwyczaje ma ta położna. Wydaje mi się, że powinna przyłazić na konkretną godzinę, a nie kiedy jej się podoba. Ja bym zadzwoniła do niej i zapytała. Nie będziesz pod nią całego dnia podporządkowywać.
p.s. Fryzura super, na pewno bardzo wygodna! Szybkie czesanie i suszenie:tak:

U mnie dziś zapiekanka ziemniaczana na życzenie M:-) Dziś przyjeżdża po 2 tygodniach nieobecności:happy2::happy2::happy2:

Pamelko,Losiczko miło Was widzieć ;)))) Roszpunko Ciebie też hehe

zZagubiona to nie zazdroszcze mnie do dzis zoładek boli masakra jakas :zawstydzona/y:

Rozia czekam po wyjsciu na wiesci ;)))

Karolinko zdrowka i szybkiego powrotu do domku :tak::tak:

No kochane ja zaraz do domku i juz pewnie mnie nie bedzie dzis bo bedzie zakrecony zawrot głowy jutro tance a ja w proszku ;))) Lece robic sie na....hmmm zobaczymy

Miłego weekendu i buuuuuuuuuuuuuuzialki dla wszystkich i fasolinek również :*

reklama
witam dziewczynki:)
jak zwykle nie mam czasu ale pisze że u mnie wszystko ok. Jak najbardziej ok:tak::-) tylko czasu bark:-(:-(
ale teraz pewnie niemiłosiernie zwolni.
Dziś zaczynam brać lutkę bo nawet sama się dziwię jak ładnie mi tempka skoczyła.
Akurat mi powinno wystarczyć do wizyty u gina. We wtorek idę do innego na konsultację. Może powie mi coś ciekawego no i bez lutki nie wyjdę z gabinetu:-p
sorry że nie odpiszę wszystkim ale piszę z pracy...

ilonka fryzurka bardzo ładna:tak::tak:

kasia gratulację!!!!

gosiulek tulę

losiczka ale masz urwanie głowy z tym szyciem:szok:

asaiczek dlaczego usuwasz konto??

ja też uwielbiam warzywka, dziś mam zapiekankę z bakłażana z mozarellą i pomidorami... mmniam uwielbiam to.
A znalazłam też ostatnio fany przepis na kalafiora:
Pasta with Roasted Cauliflower, Parsley, and Breadcrumbs - Martha Stewart Recipes

rozia trzymam kciuki za wizytę

katy, aniab, malami żyję i jest dobrze ;-):-D:-):tak: dzięki dziewczynki za pamięć o mnie!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry