• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
A wiecie co moj maz powiedzial ??? Ze jak za mocno zetne wlosy to mnie juz nie bzyknie he he jak to on czule mowi :-D:-D:-D

. No to jak juz mi nie bedzie potrzebny jego plemniczek he he to wtedy sobie zetne krotko :-):-):-)

Piateczko ten etap u mnie to za pare dni hi hi ale ja naprawde wrzucilam na luz i sobie czekam choc nie powiem bo ten cykl leci mi szybko !!!!!!!!!!!!

Ilonko ty to odwrotnie masz kochana z ta ciaza :-D no corcia murowana:-D .

Aniu teraz to ci wszystko wolno mieszac bylebys za chwile tego nie oddala bo szkoda :-p

Rozia :-):-):-)

oj będzie
empty.gif

Wiedziałam, że u Rozi wszystko ok będzie:happy2:
Piąteczka, ty grzesznico hihi:-) Trzymam kciuki i przesyłam ~~~~~~

losiczka, no to tylko 1 plemniczek dzieli cię od spełnienia marzeń co do obcięcia włosów:-D

kasia, ja mam egzamin w podyplomówce za miesiąc i też mam nadzieję, że to już ostatni raz:-)

ania, moja siostra w ciąży jadła kanapki z żółtym serem i dżemem:dry: A jakie paskudne miksy ciebie nachodzą???

Dziewczyny wcieło mi post:no::no::wściekła/y::wściekła/y:

Już nie dam rady znowu pisać, jestem padnięta... struny głosowe mi padły na dodatek:tak:

Rozia gratuluje wizyty:-):-)

Piąteczka ja też w tym okresie jestem rozkojarzona i moje myśli krążą wokół tego jak przekazać tę cudowną wiadomość.

Losiczka jakie bliźniaki he he, u mnie na wykresie nie może być normalnie, nie wiem czy już po owu.. i postawić granicę. Temp chyba przez gardło taka wysoka?? tak myślę choć dobrze się czuję ani gorączki i trzęsawek:-)

Ilonka szok, tak wysoko w ciąży he he??

Ostatnia edycja:
Piąteczko, Twój m, to pewnie szczęśliwy człowiek, jak ma takie bunga-bunga co wieczór :-D:-D:-D:-D:-D
Katrino, jeszcze chwila, jeszcze moment... Teraz to już my też jak na szpilkach siedzimy ;-)
Roszpunko, to ja teraz będę trzymała kciuki za Ciebie! A z czego ta podyplomówka?
Róziu, gratuluję udanej wizyty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roza_, zdrówka!
Coś ostatnio choróbska męczą to nasze forum. Ja muszę dla odmiany nabyć urosept, bo mnie pęcherz męczy, mam też zakaz picia wód mineralnych i będę musiała baaardzo uważać na wagę w ciąży :hmm:.

Ja się żegnam, bo wyjeżdżamy na weekend do rodziców przekazać radosną nowinę:-).
Życzę wam słonecznego i cieplutkiego weekendu, udanych imprez i boboseksów ;-), i do zobaczenia w poniedziałek!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry