• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
laseczki ja spadam bo m zaraz wylezie z jaskini:-D i muszę zaatakować:szok:
jak go polożę lulu to moze jeszcze zaglądne

Witam dziewczynki wieczorową porą :-):-):-)

Przede wszystkim dziękuje Wam bardzo za wsparcie :-):-):-) I oczywiście Ilonce za przekazanie wieści:-):-):-)

Malami baw się dobrze i wróć w dwupaku :-):-):-)

domiśka gratuluje udanej wizyty i serduszka :-)

kasia Tobie gratuluję obrony :-):-):-) Moja magisterka czeka aż się napisze :-D;-):-D

Katy jak tam tata dziś ??? Bo żadnego info nie widziałam, no chyba,że przeoczyłam :zawstydzona/y:

Ania Ty pochłaniaczu :-):-):-) Ja jeszcze nie mam zachcianek, ale za to muszę max co 3h jeść, bo później to aż mi się niedobrze robi tak mnie ssie ...

Ilonko pogodzona już z mężem??

piąteczko gwałć, gwałć i niech Ci na zdrowie wyjdzie :-):-):-)

losiczko cieszę się,że jesteś, bo mnie rozbrajasz :-D:-D:-D Zresztą do spółki z piąteczką :-D:-D:-DŻyczę ci,żebyś jak najszybciej mogła się obciąć :-D:-D:-D

zagubiona lepiej Ci coś???

agnes przepis skopiowany, i będziemy próbować, zwłaszcza z rabarbarem, bo ja uwielbiam połączenie słodkiego z kwaśnym :-):-):-) Przynajmniej póki co ;-)

Truskafffka zdrowia dla chłopaków i trzymaj się tam :-)

Więcej nie pamiętam niestety, ale przepraszam, jeśli kogoś pominęłam...

Co do wizyty , to tak jak Wam już Ilonka przekazała Pani doktor powiedziała,że jak na wiek ciąży i na moje długie cykle, to wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dzieciaczka jeszcze niet, ale pęcherzyk ciążowy jest i ciałko żółte i teraz czekamy dwa tyg :-):-):-) Jak sie zapytałam o L4, to chciała mi od razy wypisać, więc już wiem,że nie będę miała z tym problemu :-):-):-) Także za dwa tygodnie jak pójdę, to już wezmę :-):-):-) Już w pracy powiedziałam dziewczynom i mojej kierowniczce ( jej przez tel, bo akurat dzis miała wolne) i wszystkie się ucieszyły i powiedziały,że mam już teraz absolutny zakaz dotykania kartonów itp. :-D:-D:-D No kochane są na prawdę :-D:-D:-D Niestety muszę zrezygnować z jednego zabiegu rehabilitacyjnego,bo to jest rozgrzewanie, a zaczynam od poniedziałku. Ale najważniejsze info : mogę nadal ćwiczyć :-D:-D:-D tylko z umiarem oczywiście, bo za późno się za to wzięłam :-D:-D:-D

edit. Widzę,że wszytskie już weekend zaczęły, więc i ja zmykam, ale spać :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Rozia to jeszcze 2 tyg pracy i laba ;-) super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) ;-) ;-)

Ja jak zwykle nie mogę spać ....... z męzem sie nie odzywamy od wczoraj, nawet nie wiem czy dziś wraca !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry