• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piąteczka no, no, nie strasz :-p. z Jasiem mi szybko zleciało bo miałam co robić pod koniec ciązy ( załatwianie i urządzanie mieszkania) a teraz zobaczymy :-)
ooooooooo....... to nadzieja jest i to WIELKA !!!!!!!!!!!!!!!!! to trzymam kciuki i juz nie kuszę :-p :-)

Pamela widzę wykresik :-) proszę udostępnij Go,,,,, to bedziemy podpowiadać i słać kciuki i fluidki :-)

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Ilonko no tobie juz plemniczek nie potrzebny he he wiec mozesz pokazywac pazurki hi hi.

Rozia Domiska super ze wszystko ok na wizytach to ja poprosze pod wykresem swierzutkie fluidki :happy2:

Roza u la la kochana mowie ci blizniaki beda :-D:-D:-D

Piateczko robimy sikanca kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki w dniu naszego swieta ( obecnych i przyszlych mam) wszystkiego naj naj !!!!!!!!!!!!!!

ilonko musi odpuścić bo życzenia Ci dzis winien hi hi- jak tego nie zrobi to masz powód do focha i wina będzie całkowicie jego hi hi

mój m sie głupio usmiecha ale zyczeń jeszcze niet - nawet mamie jeszcze nie złożył- teraz siedzimy sobie w kuchni i obradujemy- mamy milion wersji na to co wymyslił drań- tym bardziej , że pojechał sobie gdzieś a nie powiedzial gdzie. no ale musi szybko wrócić , żeby zdazyli na samolot , więc długo nie poczekamy

Ilonka he he zawzięciuchu :-poj ja pewnie też bym się nie odezwała:-) ale będzie dobrze:)
co do tempki to chciałam postawić granice wcześniej na 13dc, ale teraz nie wiem, wydaje mi się że ten duży skok jest zaburzony :-( i nie czuję się jakbym była po owu, ehhh pewnie znowu dupa:no: normalnie ręce opadają...

Piąteczko ok kochana, nie namawiamy;-)

Pamela Losiczka ja wiem że to przez moje gradło bo bolało i padło na struny:-( zaburzona przez infekcję także wiecie....

Ania nie mam infekcji żadnej:-) wszystko jest ok

A mój m jeszcze spi he he, ja mamie też życzeń nie złożyłam jeszcze

Tempke zaznaczyłam zaburzoną...heh

Ostatnia edycja:
Losiczko kochana jesteś:-), ja wczoraj byłam u fryzjera i ledwo wysiedziałam na fotelu, strasznie nie lubię:tak:

Lecę doprowadzić się do porządku, pa:-)

Rozia a moze jednak tam sie coś kluje i dlatego tak masz wysoko tą tempkę ?????????? :-) kto wie ;-)
Losiczka czekamy na efekt :-) ale zcinasz ?????????????????

Wrrrrrrrrrrrrrrrrr wcięło mi posta!!!! Nie będę już skrobać mój system nerwowy mi już na ponowne rozpisywanie się nie pozwoli.

Najlepsze życzonka dla Wszystkich Mamusiek tych przyszłych i obecnych :)

Podziwiam Was kochane że wytrzymujecie tyle bez Waszych 2 połówek ja już nie mogę się doczekać jak będziemy razem mieszkać męczy mnie juz czasem ten związek na odległość a najbardziej tęsknota za moim M. Teraz ma inna pracę inne godz więc widujemy się jeszcze rzadziej :(

reklama
Ilonko nawet nie wiesz jak bym chciała, ale intuicja mówi co innego, zobaczymy jutro he he:-)

Dziama no wkurzające jest jak posty wetnie, ostatnio miałam tak samo:wściekła/y:
co do mieszkania razem to przyznam się że jak mnie mąż wkurza to chętnie posłałabym go w diabły he he,aby mieć choć trochę spokoju, no ale po 12 latach razem...;-)

Doczekasz się i Ty kochana tego miodu:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry