• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dziama czasem związek na odległość dobrze robi ale na dłuższą mete jest to jednak uciążliwe , jeszcze zdąrzysz posmakować tego takze teraz korzystaj do ślubu bo potem bardzo często bedziesz miec tego swojego chłopa dość :-D Ja juz sie przyzwyczaiłam ze mojego nie ma cały tydzien, ( juz 4 lata tak żyjemy) ale teraz bym chciała aby to sie zmieniło bo sama z dwójką dzieci ???? hmmmm... no nie bardzo !!!!!!!!!!
Katka aparat boski, fakt jak juz coś kupić to porządnego , bardzo ładne robi zdjęcia;-) ciekawa jestem czy tak ładnie by uwiecznił Twojego chłopa szorującego te jajca pod prysznicem hihi ;-) ( no napewno )ale moze lepiej zanim zrobisz zdjęcie wykorzystaj Go bo serducho tylko jedno w cyklu !!!!!!!!! :shocked2: no i ten komplet do ogrodu dla mamy miodzioooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jane jak zwykle na wylocie !!!!!!!!!!! noooo spływ??? super sprawa, zazdroszczę :)
Truskaffka jak chłopy sie kurują to mogą nie miec siły ogarnąc domu( zawsze to jakaś juz wymówka )
Rozia mamuśka jak sie czujesz??????????????????

Znalazłam chyba w miare OK wózek..... jak za tą cene to chyba nie taki zły co ???????????????
WÓZEK Wielofunkcyjny BABY SMILE TWISTER 3 w 1 (2361521433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NO i tak sie teraz zastanawiam czy go nie kupić .......... sama juz nie wiem.,,..... !!!!!!! zobaczymy bo poprosiłam o wiecej zdjęc jak bedzie OK to chyba zalicytuje !!!!!!!!!!!!!
CO myslicie ???????????????????????????

reklama
Ilonko wyje się być spoko a będziesz miała możliwość obejrzeć czy przesyłka??? Z doświadczenia wiem że wszystkiemu można zrobić dobre zdj:) wystarczy troszkę Photoshopa ale jak dostaniesz jakieś zdj takie bardziej z bliska a uczciwy sprzedawca to będzie wiarygodny

zobaczymy te inne zdjecia, obejrzec nie mam szans jak cos to przesyłka koszt ok 20-30zł kurierem ( bo zamawiam zawsze na www.dwiepaczki.pl) ;-) taniej zawsze jest ;-) za tą kase co bym miała nowy bede miec wózek i posciel albo łózeczko ;-)

ciekawe co losiczka zrobiła z włoskami ;-) kochana pochwal nam sie jak wrócisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ilona mi osobiście się ten wózek nie podoba,tzn. mam wrażenie że jest zniszczony.Zresztą włąścieciel ocenia jego stan na dobry tzn. że coś jest nie tak.Bałabym się. Gdyby była możliwość zobaczenia go na żywo ale w ciemno nie ryzykowałabym.cena jakaś też za niska.

Obraz 043.jpgJak juz mezusiowy plemniczek nie bedzie mi potrzebny he he to bedzie inaczej tzn krociutko :-)

No i z scinala mnie ciezarna fryzjerka oczekujaca coreczki :-):-):-) moze to jakis znak ;-)

Ostatnia edycja:
Losiczka - super :) hehehehe dobre podejście do sprawy :) a no maja ci nasi panowie upodobania nie ma to tamto moj M z kolei jak mi już odrosną o sam wypędza mnie to fryzjera mówiąc że za długie już są ale ja noszę całkiem króciutkie na chłopaka bym rzekła.
Jak tam szycie kochanieńka? mozna gdzieś pooglądać dzieła które tworzysz???
katrina115 :) myślałam że dzidzia może zrobi mamusi prezent i da się dziś przytulić ale uparciuszek Zulinkowo-Puchatkowy :) w końcu gdzie mu/jej będzie lepiej :)

hej jak wam mija sobota??
ja siedzę wkurzona od godziny bo kuzyn mojego m miał wpaść do nas z zaproszeniem na ślub. Wczoraj się umówił na 18. Dziś koło 15 napisał, czy może być wcześniej o 17:00. Napisaliśmy że ok. Po czym jak my już gotowi siedzimy i czekamy to on pisze, że będzie o 17:30 .... i do tej pory go nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mogłabym w tym czasie pójść pobiegać albo na rower a tak to muszę siedzieć i czekać!!!!
Chce jeszcze sałatkę zrobić ale oczywiście też nie będę się za nią zabierać bo jak znam życie to w połowie mi przerwie bo "nagle" się zjawi. Nienawidzę jak ktoś się tak spóźnia.

reklama
Jane to zamknij drzwi mezulka pod kolderke na bzykanko a kuzyn niech sobie poczeka:-D i koniecznie otworz mu rozczochrana i ze zle zapieta bluzka:-D .......dodaj ups myslalam ze jednak na czas sie nie zjawisz:-) jak zwykle :-p
Ilonka wozek fajny ale pasowaloby wiecej zdj zeby ocenic stan albo najlepiej niech nagraja filmik :-)
serduszek jak by kot naplakal w tym cyklu ale jakos nie mam checi w tym cyklu na igraszki......moze sie starzeje :szok::szok:
Losiczka ale z ciebie lisica teraz:tak::-)
Ciekawe jak Karolcia :eek:
Tryskaffka napeno nie zostawia ci chaty w rozsypce:tak:
Katrina ty juz chyba musisz tylko czekac skoro nic nie skutkuje :-)

A ja siedze sobie i mam seansik z maszyna :-D:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry