ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
dziama czasem związek na odległość dobrze robi ale na dłuższą mete jest to jednak uciążliwe , jeszcze zdąrzysz posmakować tego takze teraz korzystaj do ślubu bo potem bardzo często bedziesz miec tego swojego chłopa dość
Ja juz sie przyzwyczaiłam ze mojego nie ma cały tydzien, ( juz 4 lata tak żyjemy) ale teraz bym chciała aby to sie zmieniło bo sama z dwójką dzieci ???? hmmmm... no nie bardzo !!!!!!!!!!
Katka aparat boski, fakt jak juz coś kupić to porządnego , bardzo ładne robi zdjęcia;-) ciekawa jestem czy tak ładnie by uwiecznił Twojego chłopa szorującego te jajca pod prysznicem hihi ;-) ( no napewno )ale moze lepiej zanim zrobisz zdjęcie wykorzystaj Go bo serducho tylko jedno w cyklu !!!!!!!!!
no i ten komplet do ogrodu dla mamy miodzioooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jane jak zwykle na wylocie !!!!!!!!!!! noooo spływ??? super sprawa, zazdroszczę
Truskaffka jak chłopy sie kurują to mogą nie miec siły ogarnąc domu( zawsze to jakaś juz wymówka )
Rozia mamuśka jak sie czujesz??????????????????
Znalazłam chyba w miare OK wózek..... jak za tą cene to chyba nie taki zły co ???????????????
WÓZEK Wielofunkcyjny BABY SMILE TWISTER 3 w 1 (2361521433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NO i tak sie teraz zastanawiam czy go nie kupić .......... sama juz nie wiem.,,..... !!!!!!! zobaczymy bo poprosiłam o wiecej zdjęc jak bedzie OK to chyba zalicytuje !!!!!!!!!!!!!
CO myslicie ???????????????????????????
Ja juz sie przyzwyczaiłam ze mojego nie ma cały tydzien, ( juz 4 lata tak żyjemy) ale teraz bym chciała aby to sie zmieniło bo sama z dwójką dzieci ???? hmmmm... no nie bardzo !!!!!!!!!! Katka aparat boski, fakt jak juz coś kupić to porządnego , bardzo ładne robi zdjęcia;-) ciekawa jestem czy tak ładnie by uwiecznił Twojego chłopa szorującego te jajca pod prysznicem hihi ;-) ( no napewno )ale moze lepiej zanim zrobisz zdjęcie wykorzystaj Go bo serducho tylko jedno w cyklu !!!!!!!!!
no i ten komplet do ogrodu dla mamy miodzioooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jane jak zwykle na wylocie !!!!!!!!!!! noooo spływ??? super sprawa, zazdroszczę
Truskaffka jak chłopy sie kurują to mogą nie miec siły ogarnąc domu( zawsze to jakaś juz wymówka )
Rozia mamuśka jak sie czujesz??????????????????
Znalazłam chyba w miare OK wózek..... jak za tą cene to chyba nie taki zły co ???????????????
WÓZEK Wielofunkcyjny BABY SMILE TWISTER 3 w 1 (2361521433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NO i tak sie teraz zastanawiam czy go nie kupić .......... sama juz nie wiem.,,..... !!!!!!! zobaczymy bo poprosiłam o wiecej zdjęc jak bedzie OK to chyba zalicytuje !!!!!!!!!!!!!
CO myslicie ???????????????????????????

:-)