• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hop hop:-) jest tu ktoś????

Jane omg wiem co czujesz:wściekła/y::wściekła/y: nienawidzę niepunktualności jak niczego innego

Katrina to czekania ciąg dalszy....

Losiczka włoski widzę odświeżone:-) super!!

Katy co tam teraz dziergasz??:-)

Ja dziś cały dzień przesiedziałam w domu...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki dziewczynki. No o wiele lzej na glowie :-)

Katy ja tez mam dzisiaj romans z maszyna i jutro z reszta tez :sorry:

A Karolcia pisala ze nic jej nie robia lekow nie daja jak na wczasach :cool2:

Jasne że dobrze :) znaczy że jest lepiej a Karolcia sobie troszkę odpocznie bo wiecznie biega :) Pozdrów ja od Nas Losiczko

Katy ja wręcz przeciwnie ostatnio nie daje odporu mojemu M - póki co nie narzeka heheh pewnie wynika to stad że ostatnio rzadko sie widujemy :) póki co nie wiem w jakim momencie cyklu jestem miałam małe zawirowania i przez pół roku brałam tabletki na wyregulowanie więc kto wie może jakaś wpadka heheh :)

no a ja dalej czekam:wściekła/y: za niedługo się wkurzymy i powiemy mu, że wychodzimy bo jesteśmy umówieni... niech próbuje nam dostarczyć to zaproszenie w innym terminie... a czasu mu już do 23 czerwca dużo nie zostało. A jak mu się nie uda to nie idziemy na wesele, na które i tak nie mamy ochoty iść...

z tego wszystkiego zaczęłam robić sałatkę.

katy ja też z cyklu na cykl mam coraz mniejszą ochotę...ale ani m ani mi to nie przeszkadza więc jest ok;-)

karolinie nie robią badań bo jest sobota... moja mam też jest na badaniach od środy i mówi, że dziś cisza i nic nie robią.

losiczka super fryzurka:tak:

Losoiczka no dobra ale tylko na chwilę:-p sama nie wiem , ale to ewidentnie wina infekcji jak dla mnie.

Jane jeszcze czekacie???!!!:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
he he już się robi:-)

w środę badam progesteron...

Prawdę mówiąc zaczyna mi być już wszystko jedno co do owulacji, już nawet zła nie jestem, Jednak do wszystkiego idzie się przyzwyczaić:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry