• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Katrina TY to przynajmniej wiesz ze nie masz sie co spodziewać przedwczesnego porodu, Tyś to jesteś stworzona do rodzenia dzieci, bo wszystko ładnie znosisz do tego pracowałaś az do konca tak naprawde !!!!!!!!! Czekamy dalej na Zuzię albo Kubusia :-)
Losiczka ślicznie wyglądasz, zreszta jak zawsze ;) moze to faktycznie znak ta fryzjerka?????? no i oczywiscie pozdrów Karolę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katka TY juz nie zwalaj winy na starość :-p tylko sie popraw :-)
Jane Roza, ja tak samo nie znoszę niepunktualnośći, zresztą kto lubi ???????????? masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a mojego chłopa nie ma nadal ..... ani widu anu słychu,,,,,,, moze nie ma zamiaru w ogóle wracać ?????????? :szok:

Roza juz zachcianki hi hi :-D na jutro mam jeszcze 2 torebki :dry:

Ilonko wloski z sciete teraz jeszcze dylemat bo maz mowi ze mam zrobic farbe ruda:-p:-p:-p a ja chcialabym jasne pasemka :-p o matko pasemka to ja mialam chyba z 15 lat temu :szok:

Ostatnia edycja:
piateczka co za prezent??

ilona zapomniałam napisać, zmień mi datę następnej @ na 5 czerwca. Mam nadzieję, że jak dostanę lutkę to przynajmniej gdzieś tyle powinna trwać fl.

dalej czekamy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

losiczka fryzurka fajna- no jak dodasz jasne pasemka to nastolatka!

dziama te wyjazdy to kwestia przyzwyczajenia

jane spływ!? super!!!!!!!!!!!

ilonka na kolanach lada chwila przybędzie

katrina no trzyma nas ta Twoja dzidzia w napięciu!

katy bierz sie do roboty!

a w prezencie dostałam wycieczkę- ale dopiero jesienią

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry