• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam:-)
chciałam się tylko przywitać i życzyć wam wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki!!!!!

ja jak zwykle w biegu, lecę na zakupy i muszę ogarnąć mieszkanie bo wieczorem wpada kuzyn z zaproszeniem na wesele.

miłego dnia!!!!

reklama
Helo Girls :-)
Agnes czyli jednak nasi faceci to lenie bo jak chca to wszystko widza:-D
Zdrowka dla Antosi a Julus lepiej co by teraz zachorowala a nie jako dojrzaly facet
Agnes wrzuc przepis na grupe bedzie latwiej znalesc:tak:
Piateczka tylko kup mu plasterki w tygryski:-D niech pamieta o tobie nawet na wyjezdzie
Truskaffka zdrowka dla menow:tak:
Domiska bardzo sie ciesze ze maluszek rosnie zdrowo ale ty masz klapsa za obijanie sie z odwiedzinami na bb
Rozia swietne wiesci :-)co do sportu to tak jak pisalas z umiarem a taty na razie wszystko pomalutku do przodu
Losiczka to czekamy na fryz:tak:
Martus wybaw sie za wszystkie czasy ;-);-);-)
Ilonka poudawaj ze cie slabi:-D:-D:-D....moment i bedzie przy tobie z troska w oczach
Ania jak tam dzisiaj zachcianki;-)???
Jane a ja juz pisalam ze ty chyba na wyprawie sportowej :-Da ty w tym czasie dodalas wpis :tak:
Roza czemu sie nie chwalisz wlosietami???
Dziama a kiedy razem zamieszkacie???

A ja jeszcze w pizamce ale tylko dlatego ze krociutka a u nas dzis slonecznie:-).....mam zamiar wyprobowac nasz wczorajszy zakup aparat.jpg.....moze meza sfotografuje pod prysznicem jak jajka szoruje :-D:-D:-D
Wczoraj sobie zrobilam duza czesc dyzuru i dzisiaj tylko wstalam skonczylam kuchnie odkurzylam i ta dammmmm...... zrobione:-D:-D:-D .......ale pozniej mamy grila robic i beda goscie wiec musze sobie kilka rzeczy przygotowac a jeszcze paczke musze przygotowac bo gosc jutro zabiera trza w koncu mamci wyslac komplet zakupiony do ogrodu :tak:patio set.jpg

KatyB najprawdopodobniej po ślubie czyli dokładnie za rok :) - datę mamy na 25maja chyba że uda mu sie wcześniej jakąś sensowną pracę znaleźć a to nie będzie łatwe. Poza tym jakRoza wspomniała po paru latach robi się niezły miodek więc po co sobie to przyspieszać:) nie jestem jakoś tam staroświecka w poglądach ale nie jestem też zwolenniczka wspólnego mieszkania na tzw próbę :)
Powoli czuję sie uzalezniona od tego miejsca i Was heheh a jeszcze widzę że i szydełkowe i aparaciene kompanki tu są wiec i poza chęcią bycia mamą i bratnie dusze są :) ja na Nikonie jadę ale rozumiem co to radość z nowej zabaweczki :0)

Dziama no wlasnie grunt to zyc w zgodzie ze soba :tak:a co inni powiedza to juz inna bajka, ja z moim m nie mieszkalam ale dobrze wiedzialam jaki jest bo przeciez spotykajac sie np 3 lata tez mozna kogos dobrze poznac
Co do aparatu to w koncu chceilismy miec jakis sensowny bo poprzedni zwykly maly i sie popsul a ja teraz chce jak najwicej zdjec miec z wyjazdow do Polski czas ucieka, rodzice sie starzeja:-( ....a zdj zawsze miec bede :tak:

hejka

ja dziś jeszcze w pracy, ale niebawem się zwijam :)
chłopaki w domu, kurują się iii...mam nadzieję ogarniają chatę:-p

Dzięki za życzenia zdrówka dla nich :)

Mamuśki przyszłe i obecne!!!! Wszystkiego NAJ w to nasze święto :)

Domiśka Rozia piękne wieści :) niech się maluchy zdrowo rozwijają i pięknie rosną :)
Ilona klapsa dla M i niech ładnie przeprasza ;)
Katy świetny zakup!! uwielbiam zdjęcia z lustrzanki!!! Miłego fotografowania jajek i innych obiektów:-D
a wypoczynek grillowy też super ;)
Roza doliny precz!! bzyku bzyk i dzidek w końcu wyjdzie, ja już podwijam rękawy i szykuję się do rozkoszy:-D
Jane kajaaaki...fajna sprawa, miłego weekendu :)
Piąteczka sikałaś?:cool2:
Dziama obyście się doczekali wspólnych poranków ;)

moja wina moja wina...więcej nie pamietam... ups..
aaa..Kasia...gratki obrony :)

miłego weekendu gwaizdeczki ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry