• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

przyszłym i obecnym mamusiom życzę dziś spełnienia najskrytszych marzeń
bo068-d.jpg.thumb_230x230.jpg

reklama
Roza a no zgrzyt w sumie to mało powiedziane, bo sie od czwartku nie odzywamy, myslałam ze przyjedzie w nocy ale Go nie ma, no trudno, jutro mamy komunie i nie wiem jak to bedzie- czuję ze On pojedzie sam z Jasiem a ja sobie bede w domu siedziec !!!!!!!! :cool: Cieszę sie ze lepiej sie juz czujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piąteczka sikaj bedzie coś wiadomo a tak to pewnie siedzisz i myslisz :-p

U mnie juz Trójka na przodzie w suwaczku :-) :-D To teraz chyba juz zleci :-) mam nadzieje :-) :-)

Piąteczko a ile wynosił najdłuższy dzień cyklu u ciebie??
Może teścik:-)

Ilonka to nie dobrze:no: może nie odważy się pójść sam i niedługo się odezwie:-)
Już 30tydz!! jej jak szybko...

Roza ja tam nie mam zamiaru sie odezwać pierwsza do Niego, on sie nie odzywa - trudno, płakać nie bede !!!!! :happy2: wróci pewnie dziś po południu i zobaczymy, choć powiem szczerze daaaaaaaaaaaaaaaaaaawno juz tak nie było ze sie w ogóle nie odezwał - chyba sie robi uparty z wiekiem :confused:
Jak bedzie nadal stroić focha to ja zostaje w domu a On niech sobie sam idzie oooo....... :sorry2: bo nie mam zamiaru stwarzać sztucznej atmosfery !!!!!! :sorry:

U Ciebie ciekawe co z tą tempką, dobrze ze było serducho przed skoczkiem :-) :-) :-) a w domu maż ma spokój jak nie możesz 2 dni mówić hihihi ;-) :-p

ilonko nie chce Cię straszyc ale dla mnie najgorsze i najdłuższe były właśnie ostatnie tygodnie

roza 36-oj

i nie wodzić mnie tu na pokuszenie!!!!!!!!!!! pozyję sobie nadzieja- tym bardziej, ze mam wielkie cyce a brzunio się uspokoił i juz @ się nie czuję:-)

reklama
ja sie tylko witam i uciekam zaraz do pracy.Roza ja tez mam normalna tempke niska tak jak TY i jak bylam w ciazy z moim aniolkiem to tez mi tak wywalila w gore,bo w innych cyklach tylko do 36,5 tak wiec mam przeczucie ze u Ciebie jest juz fasolka:tak:...czego Ci bardzo zycze!piąteczka to trzymam w pracy kciukasy oby @ nie przylazla!!!ilona24 Kochana to juz coraz blizej,teraz szybko zleci z ta trojeczka z przodu:-D. wszystkim zycze milego dnia i uciekam,buziaki dla obecnych i przyszlych mamus!!!Zobacz załącznik 468345

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry