• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

heh masz rację Piąteczko :)) jak go wymęczysz to na pewno się nie oglądnie za inną :-D;-)

a ja naleśniki zjadłam :) z dżemem a teraz kapuśniaczek będę wcinać hihihihihihii

reklama
Siemanko laseczki ;-)
Kasiu Gratuluje obrony:-)
Ania ty nalesnikowy pochlaniaczu :-D
Malami baw sie dobrze i zgwalc G:tak:......noz widelec atmosferka bedzie sprzyjajaca fantazji:cool2:
Asaiczek czemu usowasz konto:szok:????
Katrina....czekamy:tak:
Zzagubiona tobie bedzie swietnie w takiej fryzurce:tak:.....a to Twoje sloneczko jest poprostu aniolkiem :-)
Losiczka dobrze ze maz tego nie slyszy :cool2::-D
Rozia Gratki wiedzialam ze bedzie dobrze :tak:
Roszpunka ja bez ciazy lubie mieszac smaki i taka kanapka mi nie straszna:-D:-D:-D moge jesc kiszke a po przelknieciu poprawic czekolada :-D
Roza na struny dobre jest surowe jajo wypic ....wiem .... wiem....blllleeee ale pomaga:tak:
Jane ale masz sliczny skoczek czekamy i kibicujemy:tak: , do sierpnia faktycznie nie daleko wiec wypijemy kilka kaw na twej i mej ziemi:-D
Piateczka gwalc gada ile wlezie:-D tylko wiesz tak zeby potem jak piesek nie musial siedziec i jajek lizac z bolu :-D:-D:-D.....tak z wyczuciem oki;-)???
Bo chlopina wrocic nie bedzie chcial:-D
Pamela zaraz ci wysle zaproszenie jesli ktos jeszcze prosze wolac!!!!
Ilonka no masz ci los teraz tulisz:szok: jak juz pomalu ku koncowi sie ma;-)???

hej kochane! witam w piękny słoneczny dzień.
jakaś pozytywna energia bije dzisiaj z forum. ja zaliczyłam dzisiaj stomatologa i z moimi ząbkami jest ok. potem szybkie zakupy bo jutro będę pizze na obiad robić i placuszek na maślance piec. ot tak mnie naszło.

w końcu dodzwoniłam się do gina i z ospą moge byc spokojna. jesli chorowałam to jestem bezpieczna. ale mam unikać kontaktu wiec nie odwiedzam moich łobuziaków. a biedna nasza Antosia cała wysypana i od 3 dni goraczka. Juluś póki co sie uchował bez zarażenia ale to chyba kwestia dni jak i jego dopadnie.

katrina obecność odchaczona ale ja juz codziennie czekam na wieści kto mieszka w brzuszku

a jak dzisiaj u violi?

aniab widzę ze zachcianki cie dopadły. no i dobrze. korzystaj i mieszaj ile się da. moja ciąża jakoś bez zachcianek przebiega.

wszystkim które chorują życzę zdrówka. trzymajcie się dziewczynki

katy dzięki za strone z przepsiami. teraz jak siedze w domu to czasem wymyslam różne potrawy i próbuje. a mój maluch to usta takie po tatusiu ma. nawet mój gapa mąż to zauważył chociaż z reguły na zdjeciach z usg to on nic nie widzi

losiczka oj ciężki weekend cię czeka. kończ szurać i odpocznij. oczywiście w naszym towarzystwie

rozia gratuluje wizyty. teraz już chyba uwierzyłaś że jest fasolka.

kasia gratuluję zakończenia studiów. ale za parę lat wspomnisz że to były miłe czasy

tyle na teraz. lecę zrobić kawkę mężowi

losiczka moze jeszcze o tym nie wiesz ale moze juz nie bedzie Ci potrzebny zaden plemniczek bo moze coś sie juz tam kluje ;-)
Aniu TY potworze !!!!!!!!!!!!!!! Ja chyba bede zaraz piekła naleśniki !!!!!!!!!!!!!!!! :shocked2: tylko ze ostatnio nie lubie piec bo odpała mi rączka od patelki i cieżko mi je podrzucać ehhhhhhhh!!!!!!!!!!!
Kasia milutkiego weekendu w takim bądź razie ;-)
Roza Katka u mnie wszystko możliwe, z Jasiem do 7 miesiąca wiec teraz moze tak być ze od 7 miesiąca hehe :shocked2: ale tak poważnie to mam nadzieje ze to było jednorazowe bo potem cały dzien nie czułam gardła :confused:
Roszpunka a co TY masz za avatarek ?????????????? Ja tam widzę jakieś potworki , jeden na łóżku a dwa stoją ???? czy mi na oczy juz poszło ???????????????? :szok: jakby to był poród ????????

agnes a co to za placuszek ??????????????????????????? Do Violi nie pisałam dziś , ale skoro ONa sie nie odzywa tzn ze nadal nie urodziła tylko leży i czeka !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
ilonka placek na maślance bardzo szybki i pyszny. mnie naszło i jutro z rabarbarem zrobię bo taką mam ochotę ze szok. szybko pisze przepis wam tylko go znjadę

PLACEK NA MAŚLANCE

2 i 1/2 szkl. mąki
1 szkl. cukru
2 jaja
1 szkl. maślanki
3 łyżeczki proszku do pieczenia
1/2 szkl. oliwy

Wszystkie składniki razem zmiksować, wyłożyć na blachę. Na to owoce sezonowe i kruszonkę. Piec ok. 35 min w temp. 200 st

Kruszonka
1 i 1/2 szkl. mąki
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1/2 kostki masła
1 cukier waniliowy
1/2 szkl. cukru

POLECAM. PYCHOTKA. I bardzo szybko go zrobić

Ostatnia edycja:
hejka

u nas dziś uroczyście :) Mati z przedszkolami występowali na dzień mamy i taty :) wzruszeni wróciliśmy :)

ze złych wiadomości.. chłopaki mi się rozkaszlały...i duży i mały, także biorę się za nich, żeby wrócili do zdrowia. Trzymajcie kciuki żeby mnie ominęło ;)

pozdrawiam :) lecę poczytać :)

agnes w tej kruszonce to ile w koncu tego masła ?????? :-p czy to 1/2 szklanki to cukru ????????????? aha i to ma normalną blaszkę ???? czy małą ???????????????//

truskaffka zdówka dla chłopaków !!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
ilonka już poprawiłam przepis. na takę normalną blaszkę. moja ma 40 cm x 25 cm. No i można np zamiast owoców mak (ja daję taki z puszki) i mamy szybki makowiec

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry