• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

roszpunko tylko mdlosci no i mega zmeczenie. co do poloznej to wiem tyle ze 4 razy w ciagu pierwszych 6 tyg :dry: i przychodzi nie wiem po co bo siedzi max 5 min a ja kurde musze siedziec i czekac na nia bo nie powie kiedy i o ktorej bedzie ehh

aniu mi tez sie snily sny z synem a mam core hehe jak to moja mama mowi jak ci sie cos sni to bierz to ze bedzie na odwrot

a no i Ilonko bardzo fajne wloski i dobrze ze jasniejsze sa w rzeczywistosci, ja tez mysle nad scieciem bo mam juz dosyc moich mam za lopatki i szlak mnie juz trafia heh img13355.fryzury-srednie.194165.jpgcos takiego mi sie podoba oczywiscie bez zmiany koloru tylko ciecie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
rozia mi sie wydaje ze moze sok ktory pijam podkisl bo wczoraj dosc goraco bylo sok troche postal na sloncu i chyba to to

losiczko ja to9 mam wrażenie, że Jagódka to będzie cała mama- też się rozpłakałam

aniabucghowicz muszę korzystać bo w niedzielę m wyjeżdża- buuuu

i co? i resztę zapomniałam- bo przy Was jak człowiek po chleb skoczy to później ogarnąć trudno

u mnie dziś kalafiorowa

Aniu nooo to sie okażę czy synek faktycznie Ci rośnie w brzuniu ;-) serducho było zaraz przed owu takze ciekawa jestem czy metoda sie sprawdzi ;) Czuję sie dobrze, tylko te skurcze mnie zaniepokoił ale jest ok na razie, chyba tak juz musi byc !!!!!!
Rozia po wyjsciu od lekarza czekam na smska ;-)
Roszpunka wzięłam własnie nospę rano, nie brałam juz dość długo bo nic sie nie działo, jedynie magnez jak brzuch twardniał , nawet lutki juz nie biorę, :-)
zagubiona kurcze to moze faktycznie ten sok zaszkodził !!!!!! zdrowiej..... a ta pielegniarka to moze dlatego tak przychodzi bo mała jest wcześniakiem..... bo czesto strasznie , u mnie była chyba 4 razy ( jakoś raz na miesiac) Brawo dla Nadinki , sama juz śpi w łóżeczko:) i bardzo dobrze bo potem by było cięzko i byście mieli lokatora dość długo w łóżku hihi ;-) fryzurka super :) podoba mi sie :) widzę ze teraz kazda mysli o obcięciu itd ;) i bardzo dobrze, trzeba coś robić także dla siebie :-)
Piąteczka mmmmm smaka robisz kalafiorową !!!!!!!! Ja mam gulasz dziś ;-)

Ilona ja z obcieciem to juz dlugo sie zbieram kilka miesiecy kusza mnie nozyczki heh, co do poloznej to nie dlatego ze mala wczesniakiem jest tak nawet w ksiazeczce zdrowia pisze ze 4 razy do 6 tyg pozniej raz w 3 mies i raz w 9 mies zycia, dobija mnie to ze nie wiem kiedy bedzie wczoraj tez na nia czekalam i sie nie pojawila teraz tez cisza kurde no nic nie moge zrobic bo musze pilnowac czy nie przylezie ehh co do obiadu to ja pizze robie

ilona24 znalazlam,ale jak chce tam wejsc to pisze mi tak,,Musisz należeć do tej grupy, żeby widzieć wiadomości.,, wiec pewnie cos zle robie,bo na innych grupach jest napis dolacz a tu nie ma... losiczka72 to witam serdecznie na fb:tak:. piąteczka ale cacuszko!zgadzam sie z dziama86 mala czarna i nikt sie nie oprze!!! truskafffka :-(,gosiulek73 tule mocno Kochane,ja tez zaczynam nowy cykl. asaiczek18 ja mialam usuniete chirurgicznie duzy torbiel z lewego jajnika i pare malych z prawego,mialam laparotomie,jak mi tlumacztla pani ginekolog tworza sie one jesli byl pecherzyk a owuloki nie bylo.zostaja juz tam i sie zadomowiaja ,ja tak mialam przed operacja,brak @ nawet przez 7 miesiecy! i powiem Ci ze po zabiegu mam regularne cykle,i ani jeden maly torbielek juz sie nie pojawil.nie wiem czy to Ci pomoze w Twojej sytuacji ale ja jestem zadowolona z przeprowadzonej operacji i funkcjonuje od tamtej pory normalnie.laparoskopia jest mniej inwazyjna,ale podobny ma przebieg,kolezanka miala i tez wszystko usuneli i urodzila juz dwojke zdrowych dzieciaczkow,wczesniej miala problemy. Malami123 to ja na fb.:tak:fajnie Cie ,,widziec,,. Rozia kciuki za wizyte i czekamy na dobre wiesci:-)!!! Karolinko smutno nam bez Ciebie,wychodz szybko ze szpitala,duzo zdrowka Skarbie zycze!!! Ilonka dopisz mnie prosze do tabelki bo przyszla ta wredota @,wiec nowy cykl czas zaczac... Pamela,lat 33,cykl staran 2 po poronieniu,wiec chyba licze 2,termin @ 25.06. dziekuje. wszystkim zycze milego dnia lece do pracy Sloneczka!!!Zobacz załącznik 468085

reklama
pamela bo katy musi ci zapr wyslac bo grupa zamknieta jest

aaa nie powiedzialam wam ustalilismy termin chrztu hihi 22 lipiec moja mama smieje sie ze 3w1 bedzie :D bo mam imieniny w tym dniu do tego pierwsza rocznica koscielnego no i chrzest malej hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry