• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzieńdoberek ;-)

images.jpg

MIłego dnia :-) :-) ;-) ;-) :-) :-) :-) ;-) ;-) :-) :-) :-) ;-) ;-) :-) :-) :-) ;-) ;-) :-) :-) :-) ;-) ;-) :-) :-)

Idę sie ogarnąć szybko coś zjeść i na zakupy lece !!!! Dziś niby słoneczko ale coś jeszcze chłodno bo widzę ze w sweterkach ludzie chodzą !!!!!!

Hehehe hej kobietki :-D:-D

Katy ale się usmiałam nie wierze nie zaspała dzis ;-)
Piąteczka szalona kobieto ale wczoraj miałas dzien,ja tez byłam sie upiększac ;-) i mam landrynkowe paznokietki hehehehe

Ilonka uuu jaka kawusia :-)

Gosiulek przykro :-(:-(:-( musi sie wreszcie udać,ja juz tez dałam spokój, w tym cyklu dupa

no a Karolka,Losiczka ....i reszta???Rozia???,Domi????

Pamela ty Ty na Fb????hehehe mbo tak własnie myślę :-D

Roozia bo po dupie dostaniesz!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKO BĘDZIE OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rozia Idz idzi ja musze chwile popracować bo o 13 spadam dzis do domu i tzn jeszcze małe zakupki :-D:-D:-D:-D jak zwykle na ostatnią chwilę ;) i czekam po wizycie :)))))))))))))))

reklama
Dziendoberek:-)

Katy ty ranny ptaszku :-D jeszcze mi 30 czapek zostalo a i 3 torebki mi przywiezie i do poniedzialku tez musza byc skonczone:dry:

Piateczko to zes poszalala i taniec godowy odstawila he he :-)

Rozia kciuki za wizyte i czekamy na wiesci :-)

A ja dziewczynki jutro smigam do fryzjera. :happy2: Oczywicie walcze ze soba zeby nie z ciac krotko wlosow ale tak jak u Ilonki maz moze zlozyc pozew rozwodowy he he. No wlasnie Ilonko nie mowilas jak fryzurka podoba sie mezowi ???

Milego dnia dziewczynki. Komu nie odpisalam to sorki !!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry