• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

asaiczek, nie znam się zupełnie na tym. Nigdy nie miałam takiego badania.
Ilona, no dobrze, to niech będzie ciepło, ale znośnie. I niech nie pada:-) A w sierpniu jak już się rozpakujemy może być cieplutko i słonecznie żebyśmy mogły z wóziami śmigać na spacerki:-D
Od jutra w pepco mają być bodziaki bez rękawków za 3,99zł. A z krótkim rękawkiem są za 4,99.

Gosiu, ja ciebie też ze zdjęcia pamiętałam, tym bardziej, że miałaś to samo tutaj o ile dobrze pamiętam:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ilona, mam obiecane od znajomej, całe w komplecie razem z materacem, pościelą, poszewkami i podobno nawet z baldachimem. Mówi, że jej dzieci spały z nią, więc nie jest zniszczone. Jak zobaczę to będę wiedziała w jakim jest stanie:-) A jak nie to szwagierka też obiecała nam dać.
A ty będziesz kupować? Pamiętam że pokazywałaś takie z pościelą.
Wiesz, że do końca zostało tylko tyle co minęło od 20 tygodnia? To było tak niedawno! Z jednej strony nie mogę się już doczekać, a z drugiej trochę się boję, że Maksiu da mi tak w kość, że nie ogarnę wszystkiego:-D Mam nadzieję, że nie wda się w tatusia. Nie wiem czy pisałam, ale mój M spał u swojej mamy na brzuchu do 2 roku życia!!!!!! A poza tym ciągle się darł!:-D:-D:-D

aha czyli bedziesz miec drewniane ???????????????
Ja chce takie( moze sie używane takie tez znajdzie w dobrym stanie) nie mam możliwości niestety od nikogo pożyczyć :-( Łóżeczka Łóżeczko Klupś Safari Miś szuflada+matera (2364991329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. materaca tez nie mam po Jasiu bo miałam pożyczany także tez musze kupić, a szuflada sie przyda nawet na pieluszki czy posciel na zmiane,

Na pościel zrzucają sie dziadki także chyba bedzie taka ( i od dziś mysle na beżem) bo pieknie sie prezentuje DARLAND miś i osiołek na beżowej łączce moskitiera 14el H3 albo zielona po prostu i juz !!!!!

hehe to Twój mąz nieźle dał popalic mamuśce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok !!!!!!!!!!!!!!!!

To łóżeczko chyba już pokazywałaś. Fajne, ten pojemnik na pościel super sprawa. Ja już się zastanawiam nad jakimś koszem lub pojemnikiem, który wepchnę pod łóżeczko! Pościel też bardzo ładna, też chciałabym taką jasną w neutralnym kolorze. Nienawidzę niebieskiego! Ble! Niestety ja pościel będę musiała kupić sama.
Co do pożyczania: właśnie dlatego nie chciałam nic brać od mojej szwagierki, bo jeśli zdarzy jej się zajść znów w ciążę to będzie trzeba oddawać. A ja chcę mieć drugie dziecko więc wolałabym mieć wszystko swoje. A łóżeczko będzie drewniane, choć nie widziałam go jeszcze na oczy. No i będzie już moje, nie będę musiała oddawać. No chyba że ta znajoma się rozmyśli co do tego podarunku:-)

Fajne są też te łóżeczka-kołyski, które któraś dziewczyna pokazywała. http://allegro.pl/kolyska-przystawka-lozeczko-3w1-filip-nowosc-i2341483340.html

P.S. Też nie umiem pojąć jak mogła dopuścić do tego!! A jak był większy to musiała go trzymać za rękę przez całą noc, bo ryczał jak go puściła! Maksiu nie będzie spał z nami w łóżku!!!:-D

Ostatnia edycja:
no u mnie było dziś po południu
depilacja.gif

a wieczorkiem....
cincodemayo2.gif

i...
czesczolnierzu.gif

reklama
Hej sloneczka:-)
Rozia to kciuki za jutro:tak:
Ania fajowsko sie bylo spotkac i pogadac oby czesciej poki jeszcze mozesz :-):-):-)
Agnes czy mi sie wydaje czy Twoj maluszek ma duze usteczka;-) takie calusne:-D .....a brzunio sliczny
Widze ze lubisz cos dobrego upichcic wiec moze tu cos fajnego znajdziesz .....babka wymysla niezle dania bronia - najnowsze zdjęcia - Garnek.pl
Malami bidulko ty to sie wymeczysz:sorry: i jak ci ma waga nie leciec:szok:
Dziama ja jestem na etapie budowy wiec wiem o czym mowisz:tak: i czym to pachnie ale jak potem milusio bedzie:-)
Marysia czyli troszke lepiej juz???
Piateczka bransoletka sliczna mama bedzie ucieszona ....ty to jestes wymiataczka :-D
Losiczka ile juz szarpnelas???
Truskaffka to ja mam nadzieje ze juz ostatni z hormonkami :tak:
Jane??????????????????????????????????????????????????????????????
Gosiulek szkoda ze znow lipa :-(
Asaiczek ja mialam a co chcesz wiedziec:tak:.........ale jakie pecherzyki masz????
Karolcia trzymaj sie
A Zagubionej juz dawno nie bylo ciekawe jak Nadinka :-)
Ilonka lece ogladac twoje wloski :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry