• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Moja siostra miała 3-kołowy, ale to w Anglii. Tam równiny same, nie było nigdzie w mieście żadnych schodów:-) Baaardzo lekko się prowadził, dosłownie 1 paluszkiem się skręcało. No i wypadku żadnego nie mieli nim,ale to pewnie zależy od tego jak jest zaprojektowany taki wózio.

A karoliny dziś nie ma? Myślałam, że doda zdjęcie Jagódki jeszcze przed pójściem do szpitala.

Przykro mi truskafka. Nowy cykl, nowe nadzieje i to co najlepsze, czyli staranka:-) Głowa do góry, trzymam kciuki żeby kolejny był owocny!

Roszpunka no na pewno wszystko zalezy od firmy, ale znajoma siostry mówila ze lepiej kupić normalny bo ona miała 3 kołowca i pare razy było tak ze mało co wózek sie nie wywrócił :szok: dziwne !!!!!!!

Truskaffka :( tulę !!!!!!!!!!! ;-( ale moze nie wszystko stracone co ????????? kciuki trzymam mimo wszystko !!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja bym tam 3-kołowca też nie kupiła. Lepszy jednak normalny, stabilniejszy.
Chyba to ten upał mnie tak wykańcza, bo jak wieczorem się robi chłodniej to ożywam trochę! Mam nadzieję, że to lato będzie deszczowe:-)

reklama
Roszpunka ejjjjj no co TY...... niech nie pada ale niech tez nie bedzie skwaru :P troszkę ciepełka sie przyda aby potem śmigać jeszcze z maluszkami po dworku a nie gnić w domciu :-) ;-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry