• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ilonka - Ty tez zaraz się będziesz przymierzać do rozpakowywania, wiesz ten czas tak szybko zleciał...

Losiczka - dokładnie, dlatego mam mieszane uczucia, z jednej strony trzeba to sobie zapamiętać, bo się nie powtórzy, a z drugiej strony juz wystarczy!!

hej. wstawiłam obiad i znowu jestem z wami. dzisiaj serwuję zapiekane pstrągi z ziemniaczkami. mam nadzieję ze bedzie smakować bo to taka moja wariacja kuchenna dzisiaj.

ilonka
no wygladasz bosko. i wcale włoski nie takie krótkie. chyba też będę musiałam pomyśleć nad zmianą koloru. bo długości nie chcę się pozbyć. bo jak nie mam weny na prostowanie to zawsze w kucyk zwiąże i mam spokój.

a karolcia chyba dzisiaj rzeczywiście w delegacji. więc pewnie jakiś czas jej nie bedzie skoro od jutra szpital

małami dobrze ze już trochę lepiej. jeszcze jutro post i bedziesz na sobotę jak nowo narodzona

viola trzymamy kciuki i czekamy

marysia spij. na zdrowie ci to wyjdzie

upatrzyłam dla mamy bransoletkę- co Wy na to?
2314588_1.jpg

dziama witaj

ilonka jak dla mnie włoski super- zresztą ładnemu to ze wszystkim ładnie- więc wszystkie możemy szaleć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
w komplecie bardzo ładnie by to wyglądało do tego mała czarna i mamcia laseczka jak się patrzy :) ja niestety swojej jak co roku kupię ładnego znicza i kwiatki pewnie konwalie bo je uwielbiam. Ale za to pierwszy raz w tym roku razem teściowej daliśmy prezent - dostała kolczyki i zegarek. Mam macochę ale jej nie składam życzeń z okazji tego święta gdyż nigdy dla mnie mamą nie była, nawet tak do niej nie mówię....ale to długa i mało kolorowa tematyka skupmy się na szczęśliwym macierzyństwie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry