• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam :-)
Ja tez wpadam sie przywitać i życzyć słonecznego dnia
spadam do rodziców mieszkania bo mają liczniki ciepła spisywać a oni w pracy także jak bedę umiała uruchomić ich lapka to wpadnę a jak nie to bede póżniej !!!!

reklama
Witam dziewczynki :-)

Nie było mnie kilka dni, bo jakoś tak wyszło..., postaram się zaglądać częściej.... :-)

Rozia widzę z opisu, że jutro idziesz do gina, zgadza się ????? :-)

Hej Kobitki, ja jeszcze ostatnie kilka godzin w Krakowie i wracam do Wawki. Boskooo tu było, odpoczęłam, dowalam akumulatorki ale stęskniłam się za mężulkiem więc chętnie się już w niego wtulę :) Jutro USG trzymajcie proszę kciuki.
Milego dnia :)

hej dziewczynki!

widzę ze ładna pogoda wywiała was z forum.

katrina dzięki za info o alergiach. no ja na razie jeszcze daje radę bez tabletek ale jakby co to Loratadynę mam w domu i najwyzej wezmę. a ty nadal w dwupaku czy cos się szykuje

ciekawe jak tam dzisiaj viola?

roszpunka ja mam śpiworek dla malucha. moja bratowa bardzo sobie je chwaliła więc i ja będę używać. ja mam takie z Lidla i są super. wiec szukaj w Lidlu. często się u nich pojawiają. nawet te które bratowa używała a mają już ponad 2 lata są w super stanie tak więc polecam. a pościel mimo wszystko tez będę miała i zobaczę jak to bedzie. ale chyba te śpiworki jak dla mnie bezpieczniejsze.

widzę że u ciebie szał zakupów. do mnie mamuśka dzwoniła że załatwi mi od znajomej z pracy bujaczek więc to już mam z głowy.

małami mam nadzieję ze dzisiaj to juz ostatnie chwile twojej choroby. i do soboty będziesz "jak nowa".

domisia kciuki za wizytę.

katka jak tam u taty? zazdroszce wam dziewczyny tego spotkania przy kawce.

karolcia a ty pewnie dzisiaj intensywnie pracujesz jak od jutra szpital. miłego dnia więc zyczę i szybkiego powrotu ze szpitala do nas

a na koniec obiecane zdjęcia DSC_0178.jpgoto mój maluszek w 20 tc

a to mój wielki brzuchol w 21 tcDSC_0176.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry