• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ROSZPUNKO - zapewne to kwestia wprawy :-) co do antybiotyku to jasne ze szkoda ale jak mowicie lepsze to niz jakby powiklania mialy zaszkodzic dzieciatku.

Uciekam sie wykapac i wskakuje pod kolderke - slodkich snow dziewczynki i do jutra.

Ostatnia edycja:
reklama
Roszpunka skarbuś dziś nie zrobię zdjęcia bo mój telefon jest do tego nie zdolny :baffled: także jutro w dzien tzn w świetle dziennym zrobię i pokażę :-)
Ja zawsze obcinałam nożyczkami ale jak kupiłaś zestaw to zobaczysz czym Ci bedzie lepiej , :-) widzę ze zakupy coraz sprawniej Ci idą ;) pomalutku szykujesz wyprawkę i super ;-)

Ja dziś mogłam wypróbowac 3 wózki w sklepie i wszystkie fajnie sie lekko prowadzą , wygladają bardzo łądnie, mają super duże koła, duże kosze i w ogóle super, tyle ze u mnie w sklepie cena o 300-500zł wieksza niz na allegro :szok:

Piąteczka no co ty...superowy basen...oj jakbym w okolicy była, to bym nie darowała:-D
Rozia pożarcie truskawek zwal na zachcianki ciężarnej:-D
Katrina no to czekamy ;)
Roza biorę femoston mite na uregulowanie cykli, bo miałam straszną rozpierduchę po odstawieniu anty
Ilona no to zaszalałaś hehe czekam na zdjęcie ;)
Lorelain ;) dziękować ...a może nie dziękować..co by nie zapeszać :-D

reszta ...meldować się!!!!

Ilonka, no dobrze, może ciekawość mnie nie zeżre do jutra:-D Kupiłam dziś parę rzeczy, bo coraz droższe u tego sprzedawcy są. A chciałam od razu kupić więcej, żeby za przesyłkę zapłacić raz. Myślę, że na razie wszystko się przyda z tego co kupiłam.
No niestety w sklepach te wózki są droższe, dużą marżę narzucają. Też byłam w jednym sklepie, ale mają same wózki tako albo expander. A cały zestaw kosztuje ponad 1500zł, więc zostanę przy swoim allegrowym wyborze:-)
Maksiu tak w nocy dawał czadu, że aż śniło mi się, że mnie kopie:-D

Roszpunka no ja tez włąsnie miałam pisać jak i moje dziecie dawało czadu, tyle ze mnie budziło z bólu, bo chyba dupkę wpychało pod żebra i naprawde to juz bolało !!!!!!!!!!!!!! :baffled:

Ja tez bede musiała w czerwcu coś pokupowac juz zeby nie na raz wszystko!!!!!! dobrze ze wózka jeszcze nie muszę bo naprawde chyba by mąz wybrał bo ja juz nie wiem który kupić ( patrze te do 1 tys,)

a co jeszcze kupiłaś u tego sprzedawcy ??????? chwal sie szybko ;-)

Ostatnia edycja:
Tetry, bo ma tanie, czapeczkę, rękawiczki, butelkę do karmienia i kocyk z podusią,wstępnie do wózka: Koc polarowy HAFT + Poduszeczka 70x100 BEŻ (2344476658) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zastanawiam się czy kupować pościel do łóżeczka, czy lepiej kupić śpiworek. Ostatnio w pytaniu na śniadanie mówili o tym dziecku ze Stanów, które udusiło się osłonką na szczebelki do łóżeczka. I powiedzieli, że nawet kołderki są niebezpieczne, bo mogą zakryć buzię. Podobno najbezpieczniejsze są śpiworki, tyle że nie wiem jak to w praktyce wygląda.

to nawet wiekszy zakup zrobiłaś, a kocyk boooski !!!!!!!!!!! :-) :-) ;-) :-) a butelkę z jakiej firmy ??? Ja myslę aby kupić z T. Tippee
hmmmm...... nie wiem jak to jest ze śpiworkiem bo nie miałam dla Jasia także sie nie mogę wypowiedzieć :sorry2: Ja nie planuje raczej kupna śpiworka tylko normalnie posciel

Lorelain - na szczęście tutaj nie ma takich upałów, dziś rzeczywiście było bardzo ciepło, ale do tej pory było zimno i mokro, więc jeszcze nie zdążyliśmy się ciepełkiem nacieszyć.

reklama
Ilonka, no właśnie taką butelkę kupiłam. Myślę, że w szpitalu też coś dostanę, ale i tak się nie zmarnuje. W pepco ostatnio widziałam taką butelkę.
Co do kołderki Rozia to też właśnie nie wiem. Moje siostry i koleżanki raczej używały pościeli. Jak się pobrudzi to łatwo zmienić poszewkę itd... Muszę to przemyśleć:tak:

Mam propozycję, załóżmy na grupie dodatkowy temat o wyprawkach, żeby nie przynudzać tutaj na głównym.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry