P
piąteczka
Gość
rozia żarłoku!
katrina
no nie każ nam tak długo czekać na rozwiazanie zagadki
katrina
no nie każ nam tak długo czekać na rozwiazanie zagadki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

oczywiscie wiekszosc znajomych uwaza to za snobizm- ale jak mi tak ktos mówi w oczy to radzę mu kupic kalkulator
. Karola - trzymam kciuki za szybka poprawe wynikow,ciesze sie ze Jagodka zdrowiotka i tak ladnie rosnie w mamy brzuszku! Roza oby w końcu owu się pojawiła !!! Viola trzymam kciuki i czekam na wieści:-) Agnes mnie się wydaje że jesteś bezpieczna,siostra miala identyczna sytuacje i lekarz powiedzial ze jesli juz przechodzila ospe to dzidzi nic nie grozi;-).katrina115 najwazniejsze ze wszystko dobrze,nie denerwuj sie Slonko,czekamy z niecierpliwoscia na Twojego skarba!!! ja nadal nie dostalam @,a to juz 35 dzien cyklu,a cykle mam zwykle 30 dniowe...dziwne
....a dziewczynki wspominalyscie o pizzy,wiec ja zapraszam wszystkie do mnie!!! no a potem zapraszam na lody tez wlosi maja przepyszne

. uciekam laleczki bo M.sie dobija glodny do drzwi...milego wieczorka!!!