• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
roza jak się ma dużą rodzinę, w której jak u mnie płacisz za trzy minimum osoby dwa razy w tygodniu to jak się ma gdzie to lepiej kredyt spłacać i jesteś sama u siebie i wiesz, ze nikt Ci do wody nie sika:-D oczywiscie wiekszosc znajomych uwaza to za snobizm- ale jak mi tak ktos mówi w oczy to radzę mu kupic kalkulator

witam sloneczka! Malami123 sliczna sukienka,figury tylko pozazdroscic:tak:. Karola - trzymam kciuki za szybka poprawe wynikow,ciesze sie ze Jagodka zdrowiotka i tak ladnie rosnie w mamy brzuszku! Roza oby w końcu owu się pojawiła !!! Viola trzymam kciuki i czekam na wieści:-) Agnes mnie się wydaje że jesteś bezpieczna,siostra miala identyczna sytuacje i lekarz powiedzial ze jesli juz przechodzila ospe to dzidzi nic nie grozi;-).katrina115 najwazniejsze ze wszystko dobrze,nie denerwuj sie Slonko,czekamy z niecierpliwoscia na Twojego skarba!!! ja nadal nie dostalam @,a to juz 35 dzien cyklu,a cykle mam zwykle 30 dniowe...dziwne:sorry2:....a dziewczynki wspominalyscie o pizzy,wiec ja zapraszam wszystkie do mnie!!! no a potem zapraszam na lody tez wlosi maja przepyszne:tak: 335.gif

no to przez Was nici z mojego odchudzania. wzięło mnie na lasagnę!
albo lepiej- sarenke w sosie jałowcowym!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
piąteczka dla Ciebie zmienie wiec zamowienie,ja tez uwielbiam lasagne:tak:agnes2704 dziekuje za zaproszenie na fb. Ilonka i zZagubiona wyslalam Wam zaproszenie na fb,o ile sie nie sie pomylilam:rofl2: reszty nie znalazlam,marny ze mnie detektyw...

Ostatnia edycja:
piateczka jestes mile widziana o kazdej porze dnia i nocy! karol_in-a chyba Cie znalazlam na fb,wyslalam zaproszenie:-).i przypalilam zupke przez to buszowanie po fb,a chlop zaraz wroci glodny!!! dobrze ze mu drugie danie chociaz upilnowalam:baffled:. uciekam laleczki bo M.sie dobija glodny do drzwi...milego wieczorka!!!

Ostatnia edycja:
reklama
wydaje mi się że wysłałam zaproszenia na fb do małejmi, losiczki, karoliny, roszpunki. mam nadzieje że to wy dziewczyny i nie powysyłam do nieznajomych. teraz już uciekam bo jakaś burza się zbliża.

trochę się uspokoiłam z tą ospą ale tylko troche. zadzwonie jeszcze do lekarza. jutro sie wstawie u was. buziolki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry