• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

roza mnie często gęsto Mama- czyt teściowa wyręcza.

truskawa! a czy do tego łóżko jest konieczne??????????

a ja wciąż
basen.gif

reklama
Truskafka seksem, jak seksem, ale orgazmem:-D he he

Piąteczko jak tobie dobrze z tym basenem - zazdroszczę.My z Mają jak muchy padłyśmy:tak:
Tak po prawdzie ja też narzekać nie mogę,bo moja mama dużo robi:-)

piąteczka ty bez litości jesteś:-pja tu w pracy tyram:-D a ta mi basenem macha
wiesz, mamy takie fajne duże łóżko że miło się w nim bryka:-D
ja ostatnio po prostu nie do życia jestem...tak się nakręcamy przez dzień na seksy wieczorne, a jak przyjdzie co do czego, to padam na pysk i tyle z seksów szalonych:baffled:

Roza ..no kurde kusząca perspektywa:-D

roza no ta pizze polecam, mam przepis od koleżanki i nawet mnie wyszła, a ja to anty talent jestem :-):-):-)

Piąteczko jak ja Ci zazdroszczę tego basenu...:-(

A ja dzis na obiad mam zupkę ryzową :-):-):-) A w najbliższym czasie będę botwinkową próbowała zrobić :-)

roza moje też padły- wciąż śpią, więc wieczorem będzie pewnie wesoło

truskawka czyżby jeszcze Cię żadna z dziewczyn nie ostrzegła jaka jestem okropna?
basen2.gif

oj bardzo miła:-D
może ty w ciąży jesteś.
Podglądałam wykres:-) kiedy test???
no no ja w ciąży urojonej jestem średnio co trzy tygodnie:-D

a test jutro...ale mam ochotę stchórzyć:-p
tylko u mnie zamieszanie, bo dziś kończę te moje hormony iiiii jeśli nie ma ciąży to jutro powinnam zacząć brać drugie opakowanie, a jeśli jest ciąża to powinnam się przerzucić na dupka, tylko nie wiem czy jutrzejszy test coś wykryje w razie czego, czy nie za wcześnie...no ale zobaczymy..

piąteczko okrutna bestio

reklama
dziewczyny potrzebuje pomocy. właśnie się dowiedziałam że bratanica moja ma ospę no i co teraz ze mną? miałam z nią częsty kontakt w ciągu ostatnich 2 tygodni i się boje co z moim maluchem. co prawda ja przechorowałam ospę jak byłam dzieckiem ale i tak zaczynam panikować. niby czytałam że powinnam być spokojna ale i tak się boję. chyba wieczorem do mojego gina zadzwonie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry