• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

karolcia ale mi zrobiłaś apetyt na pizze. może się skuszę w weekend i tez zrobię. ja jutro albo piątek też będę robić makaron na ostro. bo ja już nie mam pojęcia co gotować. wymyślanie obiadów strasznie męczące jest.

rozia dzięki za przepis już wydrukowałam sobie.

kurcze mnie alergia męczy więc za dużo na powietrzu staram się nie przebywać. ale w taką pogodę to żal. zwłaszcza jak masz własny ogród, leżaczek. no ale tabletek nie chce brać a tak to kicham, z nosa cieknie i oczy łzawią i pieką. maskarka

reklama
dziewczyny pracoholiczki!!!!! kazda wie o kogo chodzi. teraz to najwazniejsze sa dzidzie a nie kolezanka z pracy , kierowniwniczka i cudze urlopy czy nawał roboty!!!!!!!!!!!!!! zejde przez Was na serce:szok::szok:

koko koko ...euro spoko...dzień dobry :p

łepetyna mi dziś pęka, rozważam pójście pod nóż..

Jane to cię M urządził:-D
szacuneczek za weidera :)
Katy no ja właśnie wczoraj sobie myślałam, jak to jest że zimą mam tyleeee wolnego czasu...a dni krótsze..
a może to właśnie dlatego że krótsze:-p
Mam nadzieję że z tatą cały czas lepiej :)
Małami Marysia zdrówka dziewczyny, strasznie mi was żal
Piąteczka no to ładną masz gromadkę :) kciuki za jeszcze jeden, czy tam dwa :p egzemplarze do kompletu ;)
Karolina, posmyrać brzuszek od e-ciotki ;)
i oby w szpitalu dobrze było..a tymczasem miłego czadu z M :) i tylko z M :)
Łosiczko masz co robić, hehe nie ma lajtu:-D
Agnes czekam na fotkę :)
Rozia smacznych truskawek :-p

buziaki dla wszystkich

KArolina oby opuchlizna zeszła i szybki powrót był ze szpitala.
To korzystasz ze swobody jak teściowej nie ma:-)

Piąrteczka to mówisz że same jedzonko zakupione?? Co tam pieczesz,jakieś ciasto??

Rozia ale smaka na pizzę narobiłaś:-)

Losiczko nom szalejemy:-D ale już dziś to chyba mi się nie chce he he.

Ania oj kobito mam nadzieję że będzie ta owu.. zobaczymy jutro jak tempka,ale znając moje szczęście spadnie do poziomu "zero"

Aneczka po luteinie wcale nie musi być obfitych @,ja takich nie miałam a stosowałam długo,zwłaszcza jeśli ten okres będzie wywołany.

Agnes a jakieś leki to możesz stosować??

Mnie dziś gardło drapie - chyba od klimatyzacji w aucie:-(

Małami no ładnie w takim razie zdrówka życzę:-)

Truskafka oj tam oj tam, z noża zrezygnuj,ale wiesz co podobno łagodzi wszystkie bóle:-p...

Ostatnia edycja:
piateczko no niby masz racje, ale ja po prostu nie do końca umiem tak sie odwrócić... Zobaczymy co powie mi gin w piatek :-):-):-) Tan. ja bedę chcała jak najszybciej iść na to L4, ale chce być też fair wobec moich dziewczyn...;-)

truskawaka dziękuję bardzo, czekam na M, bo jak zaczne sama jeść, to zjem wsyztsko i nic mu nie zostaiwę :-):-D:-)

roza raczej nie można leków na alergie w ciąży brać. w sumie to nie pytałam lekarza bo na ostatniej wizycie nie pomyslałam o tym, a alergia mnie tak od wczoraj atakuje. wiec muszę się przemęczyć. zresztą nawet jak w ciąży nie byłam to leki zawsze w ostateczności jak już nie dawałam rady to łykałam. a tak radziłam sobie bez. więc teraz muszę też dać radę

Agnes biedaku,tak myślałam - pozostaje przemęczyć się:tak:. Zresztą co racja to racja ale leki też ograniczałabym jak mogę. Może masz jakieś sposoby na złagodzenie objawów:-)

Rozia oj ciężko jest ale z drugiej strony czy o nas ktoś się martwi:-(

roza ty tak długo mnie nie znasz hi hi- więc telegraficznym skrócie- mam babcię sąsiadkę, która robi to za mnie- kiedyś dałam tu cały przepis:-)

rozia są, rzeczy ważne i ważniejsze- tak jak Ty martwisz się o innych- to tak inni - a w tej chwili nawet podwójnie - powinni martwić się o Ciebie

reklama
Roza czyżbyś mnie seksem straszyła-że niby lek na całe zło?:szok::-D
no właśnie tak za mną chodzi...za D też..tylko musimy się spotkać w łóżku w odpowiednim czasie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry