• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam sie i ja i zaraz uciekam do lekarza. MALAMI ja tez mialam noc masakre, nie wymiotowalam co prawda ale meczy mnie koszmarny kaszel, gardlo, bol glowy i kazdego miesnia - takze nawet nie wiedzialam jak sie ulozyc zeby bylo dobrze. Do tego wszystkiego zaczyna sie goraczka eh.
Pogoda piekna, a chorobska mecza :no:
ANDZIA - witaj
Ciekawe jak tam nasza VIOLA ???
Caluje Was wszystkie wirtualnie zeby nie pozarazac :-) milego dzionka

Dzień dobry!
Ja tylko na chwilkę, bo mam kłopoty z netem.

Przepraszam, że nie nadrobię teraz zaległości w Waszych wpisach, ale mam mało czasu na ogarnięcie wszystkiego przed końcem dnia.

Dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki za wizytę.
Melduję posłusznie, że na wizytę weszłam po ponad dwóch godzinach oczekiwania w kolejce.
Pierwsze co zaniepokoiło moja panią doktor to moje stopy, a w zasadzie to co po nich zostało, bo o tej godzinie przypominały bochenki razowego chleba ;) Nie spodobało jej się to. Obejrzała wyniki badań, USG nereczek i ... szpital w piątek. Chciała bym przyjechała dzisiaj ale przecież ja muszę najpierw ogarnąć w pracy troszkę- i jeszcze ten chiolerny audyt, na który nie ma zmiłuj- muszę wrócić ;)

Jagoda (nadal pozostaje Jagodą) ma się dobrze- rośnie zdrowo, waży ponad 600 g i rozwija się prawidłowo.
Jak wróciłam i mąż w końcu znalazł czas dla mnie (po godzinie, bo miał ważniejsze rzeczy) to oglądał zdjęcia i stwierdził, że córcia ciraz ładniejsza- fakt w porównaniu z poprzednimi zdjęciami rzeczywiście coraz bardziej człowiecza ;)

Obiecałam piąteczce zdjęcia, ale z tego wszystkiego zapomniałam, więc poprawię się niebawem- może jutro jak mi się uda ;)

Losiczko- dziękuję za przekazanie wieści.

Przepraszam, że nie piszę do wszystkich i każdej z osobna, ale...

Miłego dzionka.

Bry,

Wpadam tylko na chwilkę, bo zaraz zbieram się na wizytę.

Karola - trzymam kciuki, za poprawę wyników,

Jane - ja przy Alince miałam tak, ze całą ciąże było Ok, wręcz książkowo, ale urodziła się 10 dni po terminie (miałam wywoływany poród), teraz póki co też w zasadzie nic się nie dzieje,

Dzień doberek
Karola trzymam kciuki za szybkie opuszczenie szpitala &&&&&&&&&&&&&&&&
Katrina &&&&&&&&&&&& za szybkie rozpakowanie :)))
Ilonka koniecznie dodaj zdjęcia po zmianie fryzurki
Marysia szybkiego powrotu do zdrowia
Małami kochana a co to się stało??? mam nadzieję że nie jadłaś jakiś lodów wczoraj :(((( bo to częta przyczyna zatruć w taki upał
Katy nie mogę się już doczekać jutra :tak::tak::tak:
Asaiczek witaj u nas przepraszam że tak późno cię witam ale miałam ostatnio ciężkie dni

Dominika jak się czujesz??
Roza oby w końcu owu się pojawiła !!!

Losiczko nie szuraj za dużo zaglądaj do nas bo ty i piąteczka to takie dobre duszki tutaj i pośmiać się można :))))
życzę wszystkim udanego dnia pozdrawiam i całuję całą nie wymienioną resztę naszych forumowiczek :*:*:*

Viola trzymam kciuki i czekam na wieści

Aniu przywiezli mi 90 czapeczek :-) a do poniedzialku musze skonczyc bo wysylka :-)

Jak tylko bede mogla to wpadne na chwilke.A ty pewnie lezysz do gory brzusiem co ;-):-D;-)

Violu normalnie ci zazdroszcze ze ty juz na porodowce he he

Asaiczek ty zabiegu nie mialas to napewno po wizycia dostaniesz zielone swiatelko a my bedziemy trzymac kciuki :-)

Karolciu dawaj namiary na szpital wpadne jakby co :-)

No to spadam :-D

losiczka72 zabiegu nie miałam, ale nadal leci ze mnie krew i mnie to drażni :szok: zielone światełko powiadasz, no trochę się obawiam co powie na moje wyniki badań krwi :szok: ostatnio mi powiedziała że mam cykle jak kobieta przed menopauzą !!!

Spałam troche bo na nogach nie mogę sie utrzymac :(((

Losiczko co za czapeczki bo w temacie nie jestem :-D

Aniu lodów nie jadłam tylko 1 małe skrzydełko z KFC,ale az wszystko mi rosnie w zoładku a wymiotuje tak jakbym zjadła ich ze 100 i głowa boli :( i nie wiem co pomoże

Noo Ilonka powiedziała ze jednak cięcie wiec zobaczymy na jaką długość hihi

Marysia mnie gardło nie boli a tempke zaraz zmierze ,tylko mam nadzieje ze bardziej mnie nie rozłozy i do soboty bede już cacy :-)

reklama
Marta gardło cię boli od wymiotów :((( rumianek by ci się przydał i tak po łyżeczce co chwilkę pić
ale chyba u was grypa jelitowa panuje bo jak czytam po forach to masę osób chorych ;/
Losiczko o matko aż 90 :szok:to powodzenia kochana
asaiczek a z kąd lekarz wie że masz cykle jak przed menopauzą :baffled:jakieś badania specjalistyczne ci robił ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry