• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No i jestem....3 chaty dzisiaj mialam.....i jestem wyrabana jak kon po westernie :-D:-D:-D
Roszpunka juz uszylas:szok::szok::szok::-)???? A ja sie cale popoludnie szylam jeden :-D
Losiczka no wlasnie nie wiem czy byla czy nie jakos tym razem sie nie wsluchiwalam w swoj organizm :-p
Pamela a moze sie udalo???:-)
Viola to czekamy!!!!!!!!!!!!
Asaiczek to superowe masz wloski :-D:-D:-D ha ha ha
Ania kurcze nic nie wiedzialam:szok::szok::szok:!!!!! Ale dzieki Bogu juz lepiej :tak:wiec odpoczywaj i mysl ze bedzie dobrze tym bardziej ze malenstwo zdrowe i rosnie :-)
Martus rewelka;-) z ciebie szprycha jak fiu fiu fiu:-):-):-) chyba bedzie w sobote bzykanoko pod chabrami :-D:-D:-D
A gdzie sie podziewa Jane.....halo Aniu odezwoj sie!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
tak Katy wszystko w porządku i to w najlepszym :)
pani doktor posprawdzała co mogła i wszystko dobrze łobuziak rośnie jest zdrowy a to najważniejsze i dobrze że tą lutkę w czwartek już będę mieć bo ta cholera dopochwowa narobiła mi dziadostwa widziałąm tą nadżerkę bo pani doktor miała kamerę koło fotela z monitorem tak że pierwszy raz widziałam się w środku :-D:-D:-D:-D
i faktycznie mała ranka tam jest ale strachu się najadłam co nie miara i cały mój team w pracy też
ok spadam spać bo mi głowa pęka
Dobranoc dziewczynki

Kochane ja jutro od 8 do 15 nie bede mieć światła także jak wstane przed 8 to jeszcze napisze a jak nie to to dopiero wieczorkiem !!!!!!!!!!!!! Jak bedzie pisać Viola to ja bede losiczce pisać i ona bedzie juz zdawać tu Wam relację co i jak ;-)

losiczka a Karolinka pisała jak po wizycie ??????????????????

MOja chyba córa tak zaczęła teraz szaleć ze chyba bokiem chce wyskoczyc ;-) hihi, no i chyba nici na razie ze spania mojego bo daje czadu niemiłosiernie !!!!!!! :-) :-)

guten morgen czy coś :laugh2:

nie wyrabiam z wami:szok: płodzicie jak najęte na forum-w sypialni, łazience, kuchni... też tak płodzić proszę!!!!! ciężko was dogonić ;p zwłaszcza że ostatnio mam niewyróbę czasową...mam wrażenie że ledwo dzień się zaczyna a tu już noc nastaje...o co kaman??:baffled:

Piąteczka śmiem przypuszczać że jesteś nieźle szurnięta hiehiehiehiehiehie nie powiem..lubie takie :-D
wybacz pytanie, ale dopiero się poznajemy...wiesz :p ile u was dzieciaków? :)
Katy WOW cudeńko pokrowiec !!!!!!
cieszę się że z tatą lepiej :)
Rozia twój suwaczek cieszy oczy :)
Ilona fota po fryzjerze musi być ;)
Viola łał godzina zero tuż tuż!!! trzymam kciuki!!!
Katrina :) trzymam kciuki
Małami ulalala apetyczny kąsek z Ciebie ;) superowe połączenie kolorystyczne ma sukienka :)
Roza u mnie dzień "po" :p jest mokrusienko hehe i też się nieraz zastanawiałam czy to mój sluz czy mieszanka, obserwuj się dalej ;) i działajcie z mężulem, a powiadam..będą z tego dzieci :-p
Ania jej, to się najadłaś stresu, super że wszystko ok :) a widok maluszka...musiał być cudny :)
Ilona :) posmyraj córcię od e-ciotki ;)

Pozdrawiam wszystkie gwiazdy gwiazdeczki ;)

jestem:) ale tylko dać znak że żyję i zmykam.
W pracy nie miałam dziś czasu a po pracy pojechałam na squasha i tak mi zeszło:tak:
zdążyłam tylko poczytać co się działo. Jestem padnięta. Idę spać

do jutra

Ania ja takiej przyjemnosci ogladania siebie od srodka nie mialam:-D ...jeszcze, ale super ze maluszek zdorw:-)
Jane ty nasza mroweczko :-D ciagle w ruchu ale ciesze sie bo wtedy jestes cala w endorfinkach;-);-);-)
A gdzie Agnes????
Truskaffka ja tez ostatnio cierpie na chroniczny brak czasu :tak:a dzien przeciez dluzszy :szok:
Ilonka dobrze ze mowisz na przod nikt nie bedzie sie martwil :tak:
A ja wlasnie wypilam toast winka za moja bratowa i brata bo dzisiaj maja rocznice :-)

no to jeszcze mnie m urządził i muszę z tyłeczkiem w górze posiedzieć

:-D a co się wtedy najlepiej robi??? Siedzi na bb oczywiście ... więc troszkę poodpisuję.... tyle ile pamiętam.

ania dobrze, że to "tylko" nadżerka... ale się pewnie strachu najadłaś... teraz wypoczywaj.

rozia nie zazdroszczę wyprzedaży z twojej strony... będzie sajgon...

ilonka nie martw się na pewno tak źle nie jest a poza tym przebarwienia w ciąży są normalne i wszyscy o tym wiedzą... na pewno niedługo przejdą.

malami zajebista kiecka i z ciebie laska:tak::tak: a ja się właśnie dowiedziałam, że idziemy 23 czerwca na wesele kuzyna m ... wpadkowe, babcia tak agitowała, że w końcu się ugięli i się pobiegają ale młoda przez to z dość dużym brzuchem.

roza ja dzień po rano mam czasami trochę "pozostałości" ale potem pojawia się już mój śluz. A to też dużo zależy od fazy cyklu bo np. tak jak teraz szyjkę mam wysoko to praktycznie nic się nie zmarnuje:tak::tak: ale jak szyjka jest nisko to dużo "wypływa" na zmarnowanie:wściekła/y:

viola powodzenia i trzymam kciuki!!!!

katrina za Ciebie też trzymam kciuki!!!

a moja szwagierka jest już tydzień po terminie... od 5 miesiąca szyjka jej się skracała i cały czas ją straszyli, że w każdej chwili może urodzić a teraz nie może się rozpakować...

nie pamiętam więcej...

ilonka mi się pewnie zmieni data następnej @ ale to podam ci dane jak już będzie skok bo teraz to nawet nie jestem pewna czy owulka była...

katy powiem ci, że jak się poruszam to czuję się zajebiście. I tak naprawdę tylko sport ostatnio pozwala mi całkowicie przynajmniej na chwilę o tym zapomnieć...a w ogóle muszę się pochwalić bo od tygodnia utrzymuję dietę i jestem na 10 dniu 6 weidera:tak::tak::tak::tak: i już widzę zmianę w wyglądzie mojej oponki...to znaczy oponka zanika:-D:-D:-D jupi

jutro też pewnie mnie nie będzie bo moja szefowa nas nawiedza więc w pracy będę musiała uważać co by bb nie przyuważyła bo ona już od jakiegoś roku drży na słowo dziecko z moich ust;-) a wieczorem idziemy z nią na piwo więc też nie będę mieć czasu dla Was:-(

dobranoc
teraz już serio;-)

reklama
hej, hej:-) witam z rana:)
ale naskrobałyście....

Poczytam sobie:-) Miłego dnia.

Ilonka, Jane, Truskawka no właśnie nie pierwszy raz tak zauważyłam.... może tym razem bedzie ok:)

Ilonka ja też myślałam że to po seksie tak się zmienia bo chyba za każdym razem to obserwuję;-)

Zobaczę dziś he he;-)

313 str może będzie szczęśliwa ta 13tka i choć owulka będzie... tylko tyle:-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry