• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

truskawciu hi hi. a serio- u nas cała rodzina ma bzika na punkcie wody i jak policzyliśmy ile wydajemy miesięcznie na basen to się okazało, że taniej jest mieć swój

reklama
Agnes zadzwoń, ale mnie się wydaje że jesteś bezpieczna ;)
Piąteczka...mów do mnie jeszcze...ja z moim pierworodnym też morskie stworzenia
chętnie byśmy się przytulili do waszego basenu...jaki macie?

truskawa duży nie jest- 30 m2 w tym wydzielony brodzik dla dzieci. głęboki 120 cm co jest wystarczające do pływania i zarazem oszczędza wodę. najwiekszą jego zaletą jest to, ze mozna go na zime zakryć i moze słuzyć cały rok- jak sie to połączy z ogrzewaniem w domu to nie jest tak strasznie

dziewczynki idę się zdrzemnąć , zaglądnę później :-):-):-)

piateczko za późno, pochłonęłam wszystkie i nawet mojemu m nie zostawiłam :zawstydzona/y:

Jestem, wróciłam, żyję.... wizytę miałam mieć na 10.30 - weszłam do gabinetu o 12.50, taki malutki poślizg (jak zwykle), to mnie wkurza w tym kraju - mają czas na wszystko, tylko dlaczego ktoś sobie dysponuje moim czasem??????
Pani doktor stwierdziła, że jeśli w ciągu tygodnia nie spotkamy sie w szpitalu, to za tydzień następne USG i wtedy ustala termin, kiedy mam się zgłosić.

reklama
Truskawa a co bierzesz?jaki lek - chyba przegapiłam coś:tak:

Piąteczko to dobrze pomyślane z tym basenem:-)

Katrina nono:-) to już naprawdę chwilka:-)

Agnes wydaje mi się że jesteś bezpieczna, ale zadzwoń zapytaj się:tak:
a ja niedługo będe miała swoje czereśnie:-p la la la - mamy wielkoe drzewo czereśniowe w ogrodzie:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry