• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

no to jestem :-):-):-)

A ja nie mam fb :-):-):-)

Pamelo jak ja Ci zazdroszczę,że tam mieszkasz:-):-):-) Ja uwielbiam Włochy ale jak na razie udało mi się tam tylko raz pojechać jeszcze w szkole ...

Katrina ja myśle,że Ty jednak dotrwasz do następnej wizyty w dwupaku... Aczkolwiek życzę Ci z całego serca,żeby jednak tak się nie satło :-)

reklama
rozia ja nie mam fb , nk , z to mam bb i też zazdroszczę pameli tych włoch , jeszce w szkole jak Ty byłam na obozie w lido di spina czy jakoś tak to się pisało i bardzo miło wspominam

AGNES - mialam wizyte ale nie u gina tylko internisty, niestety mam angine i dostalam antybiotyk - drugi w tej ciazy masakra jakas.
KAROLKA - szybkiego powrotu stopek do stanu w jakim byc powinny - nereczkom nu nu nu.
ROZIA -czeresienki mniam mniam mniam
PIATECZKA - zazdroszcze baseniku och jak zazdroszcze...
ILONKA - pochwal sie fryzurka
wiecej w chwili obecnej nie pamietam ale chyba wybaczycie chorej ciezarowce :rofl2:

marysia teraz antybiotyki są już bezpieczne- wiele z nich można bez obaw stosować w ciąży- lepsze to niż powikłania ppo anginie czy grypie- ale jak powtarza do znudzenia moja mama- anybiotyk należy brac z dokładnoscią co do minuty

Agnes ja jeszcze na fb nie zaglądałam ale nie pomyliłas sie pewnie :) Jak odszukam Karolcie Losiczke i roszpunke to tez im wysle

Katka gdzie jestes?
ufff ja jeszcze zle sie czuje cały dzien w łozku i nie wiem czy do jutro przejdzie co za cholera!!!!!!!!!!!!!!
Iloooooonka jak fryzurka ;-)

Piąteczka a Ty moczysz tyłek juz w basenie?????ale czad hehe

Jestem, ale tak padnięta ze nie mam dziś siły nadrabiać, ale nadrobię tylko nie teraz dobrze ???????????

wizyta u fryzjera ?????? hmmmmm, ,,,,,, ogólnie OK, fryzurka jednak inna wyszła ale krótka ( chyba za krótka jak dla mnie ) ale przyznaje czuje sie o niebo lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze nie bede musiała spać na wycieraczce jak mąz zobaczy bo on nie chciał abym obcinała a tu tyle włosów nie ma :szok:

zdjęcie w swoim czasie :-) :-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)

ja dopiero co wróciłam , mały moczy tyłek w wannie a ja mam pare minutek na bb :)

edit:
no to lece juz usypiać małego więc napisze tak ogólnie... musicie mi wybaczyć ale na dokładne nadrabianie kompletnie nie mam czasu :sorry2: ani siły :-(

pracą się aż tak nie przejmujcie, będzie co będzie ... każdy w robocie sobie poradzi i nie ma ludzi niezastąpionych. Wiem to po sobie bo też się bardzo przejmowałam i do niczego dobrego to nie doprowadziło.

viola, Katrina
- myślę o was żebyście się już szybciutko rozpakowały bo te upały pewnie wam nie służą

Karolinka - idź sobie do szpitala, bedziesz miec tydzien spokoju i sobie odpoczniesz :tak:

Aga - z tego co pamietam to jak juz ospe przechodziłaś to teraz juz nie jest groźna ... nie martw się

Aurelia - trzymam kciuki za testowanie! :)

losiczka,Ilonka - kurcze no sama nie wiem, jeszcze nigdy nie mialam tak długiej @ , ale mam nadzieje że teraz po takim czyms to juz sie na dobre wszystko oczyściło, ale nie jestem pewna czy ten cykl jest juz normlany czy jeszcze nie, no ale oczywiscie staranek to ja sobie nie odmówię ;)

Ostatnia edycja:
ROSZPUNKO - ja uzywam do dzis dzien jedynie cazkow canpola bez tej plastikowej oslonki ale mysle ze to kwestia obycia ze "sprzetem" jedni wola nozyczki inni cazk.

reklama
Marysia, wydaje mi się, że u stópek łatwiej obcina się cążkami, a znów u rąk nożyczkami. Kupiłam ten komplet, zobaczymy czy nie będzie badziewny!
Biedulko, szkoda,że się antybiotykiem skończyło. Ja też brałam na początku, a potem dwie paskudne infekcje leczyłam leżeniem w łóżku. Lepszy antybiotyk niż jakieś paskudne bakterie czy wirusy. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry