• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roszpunka ja jestem absolutnie na TAK za założeniem właśnie takiego kącika :-) Jeśli dziewczyny nie bedą mieć nic przeciwko to zakładaj :-)

reklama
Dziewczynki ale czemu sie pytacie?? Zakładajcie i już, niech każda czerpie z tego forum to co potrzebuje :-):-):-)

a gdzie sie Katy podziewa??? I jane??

Jakiś cichy ten dzisiejszy wieczór, dziewczyny gdzieś zniknęły. Zostałyśmy same:-)
ilona, czekam na zdjęcie fryzurki.
karolina, dodaj nowe zdjęcie Jagódki. Jaka szkoda, że ja co wizyta nie mam usg 3d...
Rozia, Ilona, dobranoc.

hej haj helol:-):-):-) ..... sorki ze mnie tak malo chociaz cialem mnie duzo:-D:-D:-D
dzisiaj oczywiscie zaspalam:-p:-p:-p pozniej szybciutko do pracy po pracy obiadek i przesadzanie dosadzanie kwiatkow, rozmowa z polska i wyprawa do Ikeii zakupilam kolejne materialy ale po calym dniu w pracy czasu mi brak na maszyne .....dzieki ze pytacie o mnie ale czasem tak mi szkoda siedziec na necie jak takie piekne sloneczko na zewnatrz
Martus no ja mam nadzieje ze jednak lepiej sie poczujesz do soboty:tak: jeszcze czas......na mnie czekolada dziala...zawsze na wszystko:-D
Karolcia bidulko to najwyzsza pora zajac sie soba:tak: i troszke siebie porozpieszczac
Asaicek zawieszka superowska:-D u nas by sie taka przydala :tak:
No Ania juz nie dlugo;-)
Losiczaka 90 czpeczek:szok::szok::szok:....Boziu ja bym to 90 dni robila :-D:-D:-D
Viola trzymaj sie jakos...czekamy na dobra nowine :-)
Karolcia nie ma sprawy tylko wiesz ja taka szybka ze potrzebuje duzo czasu na to :tak: ale nie zapominajcie ze tez moge wam cos wyhawtowac......maszynowo:-D nie naturalnie:-D:-D:-D
Piateczka masz basen:szok:???Szczesciaro ja bym chciala miec taka sasiadke :-D
Truskafffka mnie tak lepetyna naparzala przez pol roku a pozniej sie okazalo ze to przez zeby madrosci...ale czy jestem madrzejsza:baffled::-D:baffled:ps kciuki za tescik ;-)
Agnes szukalam ..........szukalam i znalazlam :-)
Roza u ciebie widze skoczek byl czyzby w koncu owi sie pokazala;-)??
Rozia rob tak zeby bylo dobrze dla ciebie a reszta martw sie na koncu :tak:ja tyle razy kierowalam sie dobrem np w firmie a potem dostawalam po dupie i to z nawiazka....nie warto:no:
Katrina no juz na dniach bo i suwaczek ci sie konczy :-D
Marysia zdrowka:-)
Lori moze organizm sie oczyszcza dlatego tyle to trwa???
Ilonka fajnie ze sie lepiej czujesz a wloski szybko odrosna czekamy na fotke
Roszpunka nie krepujcie sie;-) a ja czekam na zdj pokrowcow co uszylas :-)

Sorki jesli kogos pominelam ale ja juz po 30tce wiec skleroza :-D

Ostatnia edycja:
Wstawać głodomory:-D

Katy oj mam taką nadzieję, może w końcu się pojawi:-) ale dziś jest taka sama, a miałam nadzieję że może skoczy jeszcze troszeczkę, no ale nieee. Dobrze że nie spadła:-)

Ilonka ja nie mam nic przeciw, nie przeszkadza też mi jak tutaj gadacie o wózkach;-)

Piąteczko to najwyraźniej zazdrośnicy;-) są he he

Pamela oj fajnie że jej nie ma:-) spróbuj zrobić jeszcze jeden test:tak:

Lori rzeczywiście długo to trwa:-( może jeszcze wszystko dochodzi do równowagi:tak:

Truskafka a u Ciebie jak tam??? Jaki efekt orgazmów he he, bóle przeszły:-p:-p
Mam nadzieje że wynik pozytywny będzie na końcu, robiłaś dziś??? czy dopiero zamierzasz?:-)

Ostatnia edycja:
Hello wszystkim
yes2.gif
dzień dobry ! czas się ogarnąć :D
confused8gj.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry