• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Wiadomość od Violi :-)
Na razie leżała pod KTG, jak do konca tygodnia nie zacznie sama rodzić to po niedzieli podadzą jej oxytocynę :-) Macię od NIej wszystkie pozdrowienia :-)

agnes
brzusio coraz wiekszy - śliczny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i Aleksander jaki przystojny :-) świetne zdjęcie naprawde !!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdjęcie wrzucam na grupę, tyle ze te włoski mam jaśniejsze niz na zdjęciu, mój telefon do bani robi fotki :crazy: no i ta fryzurka zwykła wyszła jednak nie tak jak chciałam no ale przezyję !!!!!!!!!!!!!

reklama
cześć i czołem!!

Zameldowuję się (oczywiście w dwupaku)

Agnes - jakoś do tej pory nic nie wskazuje na rozpakowanie sie, od wczoraj u nas wystąpił niespodziewany atak lata, to może coś sie ruszy przy tych upałach.

Agnes fajny brzunio i malutki ;-) a Oluś olol jaki czad :)a z fb trafiłaś w 10 :-D ,ja juz troche lepiej tzn rano było lepiej a teraz tak sobie .............

Ilonko juz wpadam na grupę heheheheh

Domi
kciukaski za wizytke &&&&&&&&&&&&&&&
Katrina jeszcze w dwupaku ???hehehe masz Ci los

witam dziewczynki,mam 20 minut przerwy wiec troszke podczytam...Roza @ nie ma test zrobilam kolejny i nic,ale od rana czuje ze nadchodzi ta wredota...domiska1 dobrze ze odpoczelas,uwielbiam Krakow! kciuki zacisniete!!!agnes2704 sliczny brzuszek!Malami123 zdrowiej nam Kochana,zdrowiej:-) katrina115 dzidziusiowi chyba dobrze w brzusiu,ze sie nie spieszy z pojawieniem,przeciez nie wie ze tu wszyscy na Niego czekamy!!! ilona24 jak moge zobaczyc zdjecie na grupie bo nie wiem... wszystkie pozdrawiam i wracam do pracy!Zobacz załącznik 467868Zobacz załącznik 467868

Pamela no musisz wejść w naszą grupę,( PRYWATNOŚĆ) jak nie wiesz gdzie jest to wchodzisz w swój profil i tam masz po lewej stronie i wchodzisz w nią !!!!!!

Dziewczynki - ja mam termin na wtorek 29 maja, czyli jeszcze maluch sie nie spóźnia, z tym, że juz jestem zmęczona tym stanem, bo te kilogramy dają sie we znaki, juz niedługo...

Zaglądam i nadrabiam zaległości w czytaniu myśląc że jakieś nowe dzieciaczki mamy poza Nadinką a tu widzę dziewczynki nadal 2w1 :) trzymam za Was kciuksy i trzymajcie się dzielnie :)

Widzę że wyprawki gromadzicie powoli ja mam bzika na kupowaniu rzeczy dla bąbli :) i często zdarza mi sie coś kupować dla dzieciaków u siostry czy brata :) śmieję się że to inwestycja w moje dzieci:) wiadomo że maluchy szybko rosną i wyrastają z ciuszków więc spokojnie można nie jedno wychować na dziedziczonych :) Ja póki co jestem na etapie płytek kuchennych :) powoli działam w mieszkanku gdzie będziemy mieszkać po ślubie zaczynam od kuchni ,łazienkę mam już gotową i myślę że może ud mi się na jesień tam przenieść. Na początek przeniosę swój pokój który mam w rodzinnym domciu wiec potrzebna mi kuchnia i łazienka a resztę będziemy już po ślubie urządzać. Pełno wspaniałości jest i aranżacji tylko worek kasy mieć :)

Zglasza sie za czapkowana losiczka :baffled:. Dupsko mnie boli juz od siedzenia a tu konca nie widac:-(

Ilonkofryzurka miodzio nawet lepiej ze sa jasniejsze niz na zdjeciu :-)

Pamelo chyba sie wprosilam na fb :sorry:

Malami jeszcze cie meczy chorobsko oj :-( Wybacz kochana ale jeszcze nie dotarlam na te poczte przepraszam:-(

Katrino oj chyba samo sie nie ruszy fajnie dzidzi (Puchatkowi) :-D u mamusi to sobie siedzi a pamietaj ze tak jak mowilas to twoje ostatnie ciazowe dni w zyciu :-)

Agnes brzuszek malutki ale sliczniutki:-)

Karolciu halo :-)

reklama
Witam sie i ja, rano odwiozlam synia do przedszkola i wrocilam do lozeczka noi po tym antybiotyku to pospalam do....13.40 :szok: zaraz wyruszam wiec odebrac dziubalka :-)
AGNES - sliczny brzuszek, nie wspomne o wspollokatorze:-)
DOMISKA - &&&&&
MALAMI - to dobrze ze juz lepiej, do soboty bedziesz brykac :-):-)
ROSZPUNKO, ILONKO - jestem za tematem wyprawkowym :-)
KATRINA, VIOLA - nadal &&&&&&& , chyba paluszki mi odpadna - spieszyc sie prosze :-)
A dla wszystkich milego dzionka :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry