• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dziama życie pisze różne i nie koniecznie fajne historie- coś na ten temat wiem. dla mnie mamą jest bardziej teściowa niż moja własna ale muszę im wyrównać mniej więcej prezenty- choć wcale nie skaczę raczej z zachwytu na tą okoliczność

reklama
Juz po pracy, ale zasypiam przed kompem...

Sun, zgadza się jutro idę do gina :-):-):-) Nie mogę się doczekać :-):-):-)

ilonko złą datę Ci podałam, nie wiem dlaczego ubzdurało mi się,że jutro jest 26 skoro jutro jest 25....

agnes dzis właśnie widziałam taki mini katalog z tchibo i w ogóle super rzeczy dla dzieci tam są :-):-):-)

Ilonko dzięki za info o Violi:-):-):-)

piateczka śliczna ta bransoletka :-)

ilonko ide zaraz oblukać Twój nowy look :-):-):-)

Ja już wróciłam uff ale gorąco mamy ale teraz to mam jak w raju bo w domciu fajnie chłodno więc jest super
Kawusia z Kasiulkiem wypita :-):-):-) ależ ja się za nią stęskniłam mam nadzieję że cię nie zanudziłam :-p

Kurcze fajne te rzeczy z Tchibo ale strasznie drogie :eek:
i tak się dzisiaj zastanawiałam na wózkiem i chyba zmówię z Polski
jakbyście mogły mi jeszcze raz linki wkleić byłabym wdzięczna bo tutaj te wózki to masakra drogie jak cholercia i nic szczególnego

http://www.emjot.com.pl/

Te wózki gdzieś już dziewczyny wstawiały wcześniej z allegro to jest główna stronka producenta, koleżanka ma od nich bardzo fajny jest. Stronkę mają w kilku językach to i pewnie z wysyłka zagraniczna nie miałabyś unich problemu

Ostatnia edycja:
Ania pisałam Ci na wyprawce :P no ale to tu napisze jescze raz :-) do jakiej byś chciała kwoty ???? No i czy 2w1 czy 3w1 ?????????? Mozna pare swoich typów wstawić na wyprawce :-) Ja to nadal nie wiem :sorry:

dziama a znajoma który ma ten wózek ??? który model ????????????????? mnie sie podoba Black&White i HiTreec bo na allegro mi własnie one pasowały ;-)

Ma właśnie ten Black&White dokładnie ten czerwony i na żywo wygląda lepiej niż na zdj jak go prowadziłam to najbardziej zdziwiło mnie jaki leciutki jest a zarazem masywny chyba jest zadowolona, spacerówki z tego co wiem nie używała dużo ale w gondoli już 2 dziecko ma i wszystko gra.

Super te wózki, kolorystyka też. Tylko jak już pisałam, mnie niepokoi ta odległość między przednimi kółkami. Ciekawe czy da się nimi trafić w podjazd:confused:
Ja wkleję link do swojego na wyprawkę.

Roszpunka mnie sie wydaje ze sie normalnie wjezdza w koncu podjazdy są raczej wąskie , bo chodzi ci o te podjazdy na schodach ????????????
Ja bym bardziej zastanawiała sie jak wjechać 3 kołowcem na podjazd :baffled:

Pokłóciłam sie z moim, czasem to mam go naprawde dość :-( dziś nie mam zamiaru nawet odbierać od niego tel bo bym powiedziała za dużo ;-( czasem sie wyć chce :-(

Ale jestem ostatnio słaba i śpiąca. Dziś o 12 już drzemałam, bo nie mogłam się pozbierać. Nie mam na nic siły. A znów rano wiercę się od 4 czy 5, jak się jasno zaczyna robić:-( Nie wiem co to będzie dalej...

Ilona, no właśnie o te podjazdy na schodach mi chodzi. Właściwie to u mnie są zazwyczaj tak strome, że kobiety z wózkami chodzą naokoło, żeby nie korzystać z nich:-D A 3-kołowym to już wyższa szkoła jazdy:-D

reklama
kochana to ja mam problem z zaśnięciem ostatnio, wcześniej niz o 23 to nie chodze spać , potem ok 2;20 ZAWSZE wstaje do łazienki ( zaprogramowana jakaś jestem) a potem rano ledwo oczy moge otworzyć niestety !!!!!!!!!!!!!!

U mnie podjazdy są OK w sumie, nie miałam problemu zeby wjechać jak miałam Coneco albo inną spacerówkę !!!! także mysle ze i z takim wózkiem nie byłoby problemu , no ale z 3 kołowcem to bym musiała własnie na około wszedzie iść bo nie wiem jakim cudem sie wjezdza na podjazd !!!!!!!!! No i są nie stabilne z tego co słyszałam, !!!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry